Qlubtempo beleefd binnenkort haar 25e editie, maar dit zal tevens de laatste editie zijn. In februari 2001 zijn ze begonnen met de feesten en op 31 december 2003 zal dus de laatste editie plaatsvinden. Deze laatste editie zal weer in de Heineken Music Hall in Amsterdam plaatsvinden.

Nummer 25 uit de reeks Qlubtempo evenementen zal met Oud&Nieuw in de Heineken Music Hall in Amsterdam plaatsvinden. Qlubtempo #25 zal tevens de laatste editie van dit Q-dance concept zijn.

De Qlubtempo reeks heeft een bewogen verleden. Het begon ooit in februari 2001 in de Hemkade 48 in Zaandam als mix van UK Hardhouse, enkele Duitse DJ’s en opkomend Nederlands Hardstyle talent. Eind 2001 werd de Hemkade door de burgemeester van Zaandam gesloten en kwam er na 9 edities, tijdelijk een einde aan de Qlubtempo-feesten.

Op 1 juni 2002 was het eindelijk zover, Qlubtempo had een nieuw onderkomen gevonden: De Heineken Music Hall in Amsterdam! Met 6.000 bezoekers was deze speciale editie van Qlubtempo in de HMH een groot succes.

Inmiddels was de Hemkade in Zaandam weer heropend en in september 2002 kon Qlubtempo dan ook weer terugkeren naar de plek waar het ooit allemaal begon. Eind 2003 komt de 25e editie in zicht, dit zal de laatste Qlubtempo worden..

Omdat Q-dance veel van zijn successen en bekendheid te danken heeft aan de in totaal meer dan 60.000 bezoekers van Qlubtempo moet de laatste natuurlijk de grootste en vetste ooit worden. De laatste editie heeft dan ook de passende ondertitel Big Time.

Naast een altijd vernieuwende en vertrouwde (inter-)nationale Hard Styles line-up, zal Qlubtempo #25 met Oud&Nieuw een speciaal thema krijgen: Gangsters! Niet alleen de campagne en de dj's zullen helemaal in die stijl gaan, ook van het publiek wordt verwacht dat ze hun best doen om zich in gangster-stijl te kleden. De dames dus als Femme Fatale en mannen in Godfather of Scarface stijl.

Volgend jaar komt Q-dance terug in de Hemkade met een nieuw concept, wat natuurlijk muzikaal in de lijn ligt van de overige Q-dance evenementen.
Het eerder voor Oud&Nieuw in de Heineken Music Hall aangekondigde Full Qontact komt met de komst van Qlubtempo op 31 december 2003 te vervallen.

Aangezien het de laatste mogelijkheid is om een Qlubtempo evenement bij te wonen, verwacht de organisatie een run op de 6.000 beschikbare kaarten. De kaartverkoop start op zaterdag 11 oktober bij alle landelijke filialen van de TicketBox of Free Record Shop. De kaarten zijn 45,- EUR (ex fee). De kaarten kunnen ook via internet besteld worden via TicketBox.nl. Of telefonisch via 0900-9393. Meer info op Q-dance.nl.


Praktische info
Datum Woensdag 31 december 2003
Lokatie Heineken Music Hall, Amsterdam
Tijd 21:00 - 07:00
Line-up Zullen z.s.m. bekend gemaakt worden via Q-dance.nl en/of Q-dance Radio
Prijs 45,- EUR (ex fee)
ox.nl of freerecordshop.nl
Meer infohttp://www.q-dance.nl

Comments

  • Paul Bergenh.

    Paul Bergenh.

    3 October 2003

    Sluit mooi aan op het interview met LUNA!

  • Chris

    Chris

    6 October 2003

    absoluut! (Interview met Luna). :D

  • 13 November 2003

    Dit wordt echt een knalfeestje.. :)

Comments are closed