Xcess logo

Dave Clarke komt weer naar Nederland en dat zal hij laten weten ook! Dat ie op Xcess profiles staat wisten jullie natuurlijk al, maar hij komt ook op ID&T Radio! Eerst gaat hij zich in Rotterdam bemoeien met de soundcheck in de Las Palmas om te zorgen dat het geluid perfect is! Daarna zal hij tussen 22:00 en 0:00 op ID&T radio te gast zijn bij het programma Hey Tec van Michel de Hey.
Na dit programma wordt live overgeschakeld naar de Las Palmas waar op dat moment Oscar Mulero aan het draaien is!
Als je nog geen kaarten hebt, kan je deze tot de 29e winnen op Groovetrackers.com!

De editie van Profiles 3 oktober aanstaande zal live te beluisteren zijn op ID&T-Radio. Niemand minder dan techno koning Dave Clarke en Spaanse techno grootheid Oscar Mulero zullen op deze avond, in club Las Palmas te Rotterdam, hun kunsten laten horen. Dave Clarke heeft zijn status als techno koning al goed bewezen tijdens de Profiles editie van 7 maart j.l. Niet alleen het publiek maar ook Dave Clarke zelf heeft zich deze avond zo goed vermaakt, dat hij aangaf snel terug te willen komen. En deze keer zal hij er zelf weer alles aandoen om het een top editie te laten worden.

Voor deze editie heeft hij aangegeven graag de speakers te willen testen met niemand minder dan Oscar Mulero.
Dave komt zich vrijdagmiddag persoonlijk bemoeien met de soundcheck om alles nog perfecter te laten klinken. En alsof hij het nog niet druk genoeg heeft, gaat hij ook ’s avonds tussen 22.00 en 00.00 uur graag nog naar het radio programma Hey Tec van Michel de Hey bij ID&T-Radio. Na deze show wordt er direct live overgeschakeld naar club Las Palmas in Rotterdam. De luisteraar zal dan kunnen genieten van de heerlijke techno beats van Oscar Mulero, die op dat moment achter de draaitafels zal staan. Vervolgens zal Dave Clarke de avond op zijn manier meedogenloos afsluiten.