madhouse

Na het openingsweekend van afgelopen weekeinde is het aankomende zaterdag tijd voor de eerste editie van de Madhouse avonden in de Lexion. Voortaan zal elke tweede zaterdag van de maand dj Jean op deze avonden gaan draaien.

Na regen komt zonneschijn! Dit motto heeft ons twee jaar lang op de been gehouden en heeft ons gebracht waar we nu zijn. Afgelopen vrijdag, Kick off with Tiësto, was een groot succes. Zaterdag, The First, liep het minder soepel maar dat weerhoud ons er dan ook niet van om toch met blijdschap het volgende concept te presenteren.
Een concept waarmee we de zorgen van vorige week helemaal weg zullen spoelen…

Zijn naam is bekend in heel Europa… Hij is een van de grondleggers van de hedendaagse House…
Zijn sets doen altijd weer een waar feest losbarsten… Diverse generaties krijgen weer de kriebels bij het horen van zijn naam… Ooit de onbetwiste scratch kampioen en onlangs uitgeroepen tot beste club DJ van Nederland…
Dames en Heren… DJ Jean!

Op zaterdag 11 oktober zal de Lexion met trots een maandelijks terugkerend concept lanceren. Op deze avond zullen DJ Jean & friends, onder de alom bekende naam Madhouse, het publiek een onvergetelijke indruk bezorgen. Elke tweede zaterdag van de maand zal DJ Jean de Lexion omtoveren in een gekkenhuis, in positieve zin welteverstaan.

Wie de succesvolle Jean solo avonden heeft meegemaakt zal begrijpen dat op deze avonden het dak er compleet af gaat.

Praktische info
Datum 11 Oktober
Tijden | 21.30 tot 06.00
Prijzen | (Dames gratis entree tot 00.00)
Entree: 15,- EUR
Entree clubcardholders: 12,50 EUR
Locatie | Lexion, Westzaan