extrema

Extrema wil dit jaar op een waardige manier afsluiten en ze hebben daarbij jullie hulp nodig. Ze roepen iedereen op om via een poll en op het forum hun mening te verkondigen hierover. Dus kom maar op met die voorstellen!

Het is moeilijk te bevatten, maar de waarheid is dat oud&nieuw alweer bijna voor de deur staat..! Wij kunnen het ook bijna niet geloven, maar het zij zo. Ook dit jaar gaat Extrema sowieso voor een waardige afsluiter van het jaar en een vette entree van 2004 zorgen. De vraag is alleen: Hoe?

We zitten barstensvol ideeën over de aankleding, invulling en locatie van NYE, maar we komen er -eerlijk is eerlijk- nog niet helemaal uit. Daarom staat er vanaf donderdagavond een poll op de homepage, zodat wij te weten komen wat júllie willen. Wil je naar het Beursgebouw? Is wellicht het Veldhovense Koningshof een beter alternatief? Misschien wil je wel helemaal niet op stap, maar lekker thuis zitten en jezelf volstauwen met moddervette oliebollen en goedkope champagne..! Dat kunnen we ons eigenlijk moeilijk voorstellen, maar het zóu kunnen natuurlijk.

Kortom: geef je mening op de poll! Ook via het forum en natuurlijk het guestbook zijn al je suggesties, op- en aanmerkingen hartstikke welkom! 5…4…3…2…1…