Aankomende vrijdag is het tijd voor de alweer 5e editie van het Utrechtse feest Ultimate Techno. Deze keer wordt het feest in de voormalige Dansfabriek gehouden, die tegenwoordig de Inhof heet. Sounder, Huber & Scan, Floornoiz en Berry van Gardingen zullen op deze avond zorgen voor de beats.

Bijna is het zover, de 5e editie van Ultimate Techno. Zoals voor elke editie ook nu weer een preview van wat er op vrijdag 26 september te wachten staat. Wat staat jullie te wachten? Genoeg, de 5e editie zal een editie worden om niet snel te vergeten…

Line up
23.00 – 00.00 Sounder
00.00 – 01.00 Huber & Scan
01.00 – 02.00 Floornoiz
03.00 – 05.00 Berry van Gardingen

DJ Sounder
Achter de grote namen in DJ land zitten er een groep upcoming dj's. Voor het grote publiek onbekend, maar veelal erg getalenteerd. Deze jonge enthousiaste dj’s willen zich maar al te graag bewijzen. Deze editie de kans voor DJ Sounder.
Sounder begon in 1997 op zijn zolder met een vierkanaals programmaatje genaamd Protracker op de Amiga 500. In 1998 kocht hij een pc met een soundblaster kaart erin samen met het programma Fasttracker II. In 1999 ontmoette hij Jo-1 van LAP01 en was er de eerste aanraking met techno. Sounder bleef zijn gear uitbreiden tot zijn huidige setup, een volwaardige studio.
Naast produceren begon Sounder te draaien. In 2000 draaide hij voor het eerst op een techno feest in Simplon. Hij draaide op vele feesten met als hoogte punt een optreden in het Nederlandsde technobolwerk Doornroosje op het Planet Rose feest.
Show your respect and come early.

Huber & Scan
Het residentie duo is er al vanaf het begin af aan bij en bezoekers van de voorgaande edities van UT begrijpen dat dit duo geen verder introductie nodig heeft.
Een korte introductie voor degene die nog onbekend zijn met UT: het duo Huber & Scan staat voor strak mixwerk en een heerlijke platenkeuze. Van rustige, groovy platen tot opzwepende funky techno. Probeer maar is stil te blijven staan…

Floornoiz
Na Shinedoe de 2e vrouwelijke DJ op UT.
Floornoiz, echte naam Floortje van der Vlist, begon in 1999 en maakte haar debuut in 2000 op "Meltdown" in Amsterdam. Floornoiz bouwde snel veel ervaring op in het DJ-collective The Round Table (samen met Sir Jamez en Eve). Al in 2001 genoot Floornoiz landelijke bekendheid en draaide ze in Nederlands grootste clubs: Paradiso (Amsterdam), Doornroosje(Nijmegen), De Effenaar in Eindhoven en het Rotterdamse Nighttown.
Haar definitieve doorbraak kwam in mei 2002, toen ze op Nederlands beste technofeest "Awakenings" optrad samen met Derrick May, Ben Sims, Marco Carola, Oscar Mulero en Cari Lekebusch. Dit jaar heeft Floor zich gevoegd bij Reactor Bookings.
Floornoiz heeft een brede techno smaak. Ze heeft een funky, pompende draaistijl, mixt snel and likes to enjoy the crowd with tricks & things…

Berry van Gardingen
Wat goed is dat blijft, en Berry is er nog steeds…
Op de laatste editie van UT was hij als live act Coming Soon het hoogtepunt van de avond. In 2002 sloot hij af op UT 2 wat hij ook nu weer zal doen.
Berry van Gardingen begon ooit als dj bij een aantal radio stations. In 1987 ontdekte Berry van Gardingen house en in 1997 ontdekte de house Berry van Gardigen toen hij samen met Nic Vegter and Mirko van Dommelen begon met produceren. Inmiddels heeft Berry van Gardingen 16 records achter zijn naam staan, onder andere op het Basic Beat label Source, Michel de Hey's Immaculate Music, Brave New World en Sadie records. Zijn platen worden gedraaid door gevestigde namen als Laurent Garnier, Luke Slater, Sasha, Remy mr C.
Na optredens op het Chemistry 7,5 jaars feest en de mainstage van Impulz zal Berry van Gardingen UT op gepaste wijze afsluiten met een diepe funky techno set.

Praktische info
Datum | vrijdag 26 september
Tijd | 23.00 – 05.00
Locatie | de Inhof, Drieharingstraat 22 te Utrecht (voormalige Dansfabriek)
Prijs | 10 EUR, alleen deurverkoop(!)
Meer info | http://www.ultimatetechno.com
Sorry, er is een no drugs policy