Trash

De nieuwe invulling voor de zondagavond vond al twee keer eerder plaats in de Bitterzoet in Amsterdam. Het waren hele gezellige zondagavonden en daarom heeft de organisatie besloten dat er voortaan elke eerste zondag van de maand een 'Trash' komt. De eerstvolgende Trash is 2 november.

TRASH goes monthly
Na 2 eerdere geslaagde edities met oa. Bleistifft, DPI, Tron Javolta en Burt Steel gaat Trash vanaf nu maandelijks. Elke 1e zondag van de maand is het Trash in Bitterzoet.

Wat kan je verwachten ?
Veel oude dance krakers, waarvan je denkt: OW JA… afgewisseld met onbekende freaky platen, waarvan je niet weet waar het vandaan komt of wie het gemaakt heeft…
Oftewel 1 grote verrassing…

De volgende keer dat Trash plaatsvindt is de dag na het prestigieuze Amsterdam Dance Event, dat de 3 dagen ervoor plaatsvindt. Vele prestigieuze gasten zullen tijdens dit evenement achter de draaitafels plaatsvinden en wie weet komen ze ook achter de draaitafels in Bitterzoet terecht.

Op 2 november zal de line-up bestaan uit Larry Lancer & Mack Arony van het illustere kwartet ‘Bleistifft’ alsmede Kostas Hom (Amsterdam’s own enfant terrible) en Burt Steel.


SMS herinnering
Indien je GRATIS via SMS herinnerd wilt worden aan deze avond, stuur dan je gsm nummer naar info@trashclub.nl en enkele dagen voorafgaand aan het event, ontvang je een GRATIS SMS herinnering.

Trash
zondag 2 november
Bitterzoet (Spuistraat 2), Amsterdam
21:00 – 03:00
Burt Steel, Kostas Hom (aka Robbert de Hiro), Mack Arony (Bleistifft/DJ), Larry Lancer (Bleistifft/DJ)
Entrée: ¤ 5,- (doorsale only)
http://www.trashclub.nl