maascity2nite 31-12-2004 (flyer)

Tijdens Oud & Nieuw is er weer een nieuwe editie van MaasCity2Nite. Na een succesvolle op 26 november zal dit soulfulle evenement op 31 december gaan plaatsvinden in de Thalia Lounge te Rotterdam. Tijdens deze editie zijn onder andere Ian Carey en Andy Callister uitgenodigd om het nieuwe jaar goed in te luiden.

De tweede MaasCity2nite van vrijdag 26 november was een daverend succes en heeft daarmee de succesparty in korte tijd haar visitekaartje doen afgegeven in Nederland. De goed gevulde Thalia Lounge schudde op haar grondvesten met in the mainroom ERICK E, ANDY CALLISTER, ROBERT FEELGOOD, MC NOVA en in de upperroom surprisedeejays CLYDE en HOWARD KOMPROE.

Diner
De avond begon weer in stijl toen 100 dinerende gasten ondervonden dat The Thalia Lounge niet alleen een schitterende club bleek te zijn, maar ook was omgetoverd tot een sfeervol restaurant. De gasten genoten van een speciaal voor hen bereid diner en werden tussen het hoofdgerecht en het dessert vermaakt met een schitterende liveshow van soulsensation Tasha’s World. Met Tasha’s prachtige vocals nog in de oren genoten de dinerende gasten vervolgens van een grand buffetdessert en openden, samen met de inmiddels gearriveerde overige bezoekers, MaasCity2nite’s clubavond.

Sexy Soulful House
De verschillende muziekstijlen in de mainroom en upperroom gaven de party voor het publiek een extra dimensie. Deejays Andy Callister en Robert Feelgood lieten met hun back to back set zien dat zij prima op elkaar ingespeeld zijn en trokken samen met de waanzinnige klanken van MC Nova de dansvloer in een mum van tijd vol. Uiteraard wist Erick E de climax te verlengen en bezorgde het publiek in de mainroom de finishing touch.

Surprisedeejays Clyde en Howard Komproe maakten de crowd uitzinnig met ouwe seventies en eighties platen die iedereen terugbrachten naar hun jeugdjaren. Van Keith Sweat tot Kiss en van Musical Youth tot aan Prince.

Oud- en Nieuw
De basis voor een stijlvolle afsluiting van 2004 is in ieder geval gelegd, want op 31 december is er in The Thalia Lounge een speciale New Year’s edition van MaasCity2nite. De line-up is ook nu weer veelbelovend met Marcella, vanuit de Verenigde Staten Ian Carey, Andy Callister, MC Miss Bunty, Chris Rox, Costar (saxofoon) en in de upperroom wederom een surprise line-up. Kaarten zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Ticketservice Nederland en BEEP!.