Sven Väth - The sound of the 5th season

Het is dus echt zo, Sven Väth komt woensdag 29 december aanstaande naar ons koude kikkerlandje toe om een set te draaien. Samen met Markus Redux en uiteraard ook Joachim zullen ze van 23:00 tot 07:00 gaan draaien. Een mooie manier om het jaar af te sluiten indien je geen zin hebt om op oudejaarsavond op een feest rond te lopen.
Je kan nu ook kaarten winnen voor dit feest, hier op GT.com!

Het mooie van een gerucht is dat het ook wel eens waar kan zijn! Sven Väth in Poema op 29 december, op woensdagavond? Nee dat kan niet, ze zijn gek als ze geen grotere locatie nemen. Laten we het er maar op houden dat wij van Sound Architecture prettig gestoord zijn en dat we jullie graag een plezier doen, want alles wat hierboven staat is waar. Twee dagen voor oud & nieuw staat de Duitse grootmeester in een intieme club in Utrecht voor zijn trouwe aanhang.

Sven Väth, werd onlangs veertig jaar en vierde dit in zijn nieuwe aanwinst in Frankfurt, de Cocoon Club. Het valt bijna niet met woorden te beschrijven hoe gedetailleerd deze club in elkaar zit. Je vergeet voor een hele nacht wat er zich buiten allemaal afspeelt, in welk gedeelte van de club je ook kijkt of luistert, het is puur entertainment. Dat Sven Väth op deze leeftijd nog springlevend is, is ook te zien en te horen op The Sound of the Fifth Season. De jaarlijks terugkerende mix-cd, die voorkomt uit het zomerseizoen van Cocoon in Amnesia, bestaat dit jaar uit een dvd en een cd, met daarop de mooiste momenten van de afgelopen zomer. De interactie met het publiek waar Sven Väth bekend om staat en zijn typische sound zullen ook in Poema voor geweldige momenten zorgen.

Naast Sven Väth haalt Sound Architecture nog een Duitser naar Nederland die veel teweegbrengt bij het publiek. Markus Redux is toch nog dit jaar voor het eerst in ons kikkerlandje te bewonderen! Er heerst nieuwsgierigheid alom rond deze persoon uit Hamburg. Markus Redux brengt de diepe minimal sound over op een manier waardoor hij nu al aanbeden wordt, terwijl hij nog nooit in Nederland gedraaid heeft. Zorg dat je er deze eerste keer bij bent, dan kan je het zelf ervaren!

Sinds dat Sound Architecture avonden organiseert in Poema weten we dat deze club Joachim goed gezind is. Hij krijgt de mensen vroeg aan het dansen of hij laat ze tot diep in de ochtend doorgaan. Een kameleon qua draaien, want Joachim is van alle markten thuis. Waar Sven Väth zal beginnen of eindigen, Joachim zorgt voor een perfecte aansluiting om het geheel af te maken. Dit alles natuurlijk weer met zijn enthousiasme en herkenbare drive.

Zoek je het perfecte kerstkado? Geef een kaartje aan je vriend, vriendin, broer of zus en de mensen waar je deze allerlaatste weergaloze avond in 2004 mee wilt zijn en maak ze ontzettend gelukkig. Voor de prijs hoef je het niet te laten, de kaartjes zijn voor slechts 15 euro aan de deur te verkrijgen. Wil je het risico niet lopen om deze avond te missen omdat het uitverkocht is, surf dan naar www.beep.nl en koop je tickets makkelijk online. Laten we er van 23:00 tot 07:00 een onvergetelijke avond van maken aan de Drieharingstraat 22 in Utrecht.

Comments

 • Heinos

  Heinos

  1 December 2004

  Zei het je toch…. :moon:

 • Goedie

  Goedie

  1 December 2004

  Je had helemaal gelijk :D

 • piet

  24 December 2004

  De kaarten zijn uitverkocht.
  zie www.beep.nl

Comments are closed