Dial T

In het weekend van 29 januari is het precies 365 dagen geleden dat Dial T For Techno het levenslicht zag. Na 2 indoor edities en een 3 daags outdoor festival is het nu tijd voor een speciale intieme editie. Enkele artiesten, die er het eerste jaar uitsprongen, worden nog een keertje terug gehaald om in de HIFI bar te Leiden nogmaals hun kunsten te komen vertonen

29 januari 2005: 1 Jaar Dial T for Techno!
In het weekend van zaterdag 29 januari is het precies één jaar geleden dat de eerste Dial T for Techno plaatsvond. Van die gelegenheid maken we gebruik om enkele artiesten die er het afgelopen jaar uitsprongen terug te halen voor een speciale editie van Dial T for Techno, op een nieuwe locatie! DJ’s Dylan Drazen, DJ Dano, Size, Yo-Ep en Alec Marqx zullen de HIFI-Bar in Leiden compleet op zijn kop zetten!

Het is om meerdere redenen een speciale editie. Niet alleen bestaat Dial T dat weekend precies 1 jaar. Ook viert oude rot in het vak, DJ Dano, op die datum zijn 35e verjaardag en komt dat in Leiden doen! Dano is natuurlijk het meest bekend van zijn tijd dat de Hardcore in Nederland hoogtij vierde. Zijn tijd met The Dreamteam en zijn optredens op o.a. de Thunderdome en Hellraiser feesten zijn inmiddels legendarisch te noemen. Echter, wat nu ook steeds meer mensen te weten komen is dat Dano naast Hardcore DJ ook een erg verdienstelijke Techno DJ en Producer is, én dat Techno een minstens even grote liefde voor hem is als Hardcore. Dat heeft hij op de laatste dag van Dial T for Techno outdoor dubbel en dwars bevestigd (zie video fragment op www.dialtfortechno.nl) en zal het 29 januari nog eens dunnetjes over doen! Verjaardagscadeaus’s zijn uiteraard van harte welkom ;)

Erg blij en trots zijn we ook dat we Dylan Drazen weer in ons midden mogen verwelkomen! De Amerikaanse DJ waar het afgelopen jaar nogal wat om te doen is geweest, maakte op de eerste Dial T zijn rentree in Nederland na lange tijd van afwezigheid. Ook nu is hij door de nasleep van al het gedoe rondom hem een poosje uit ons landje weggeweest. We hebben er daarom voor gekozen hem een extra lange set te laten draaien van maar liefst 3 uur!! Hij zal de kans hebben te laten zien waarom hij uniek is in zijn soort. Een verloop van House tot banging Hard Techno zal naadloos de revue passeren. Dylan heeft laten weten er erg veel zin in te hebben en zal in de 3 uur die hij heeft alles uit de kast trekken om iedereen nogmaals te bewijzen dat hij tot de absolute top in de DJ wereld behoord!

Naast Dylan Drazen en Dano zullen ook de lokale helden goed vertegenwoordigd zijn. DJ Size die afgelopen jaar meerdere succesvolle feesten als Deep en Decompression in Leiden organiseerde en als DJ binnen en buiten Leiden flink aan de weg timmert, zal voor de tweede maal op Dial T zijn kunsten komen vertonen. Dit zal hij samen doen met DJ Yo-Ep die dit jaar ook al eerder op Dial T stond. Samen zullen ze de eerste 2 uur van het feest muzikaal gaan invullen. Daarnaast zal Dj en organisator van de Dial T feesten Alec Marqx voor het eerst een gecombineerde DJ/Live-act doen die avond.

Voor deze speciale editie is gekozen voor een nieuwe locatie, namelijk de HIFI-Bar in Leiden. Deze club biedt plaats aan ongeveer 250 personen en heeft een erg intieme sfeer. De entree is voor deze avond zal slechts ¤10 zijn!!. Ook heeft de club geen geluidslimiet wat natuurlijk voor Techno een goot voordeel is! De club zal voor deze gelegenheid een flinke metamorfose en een nieuw geluidssysteem krijgen om geheel aan de hoge eisen van de kritische Technoliefhebber te voldoen!

=Dial T for Techno=

Location: HIFI-Bar, Vrouwensteeg Leiden
Damage: ¤10 (vvk)
Presale: www.dialtfortechno.nl
Web: www.dialtfortechno.nl
Info: info@am-produktions.nl