isis

100% ISIS zal op 10 december 2004 deelnemen aan de actie van Amnesty Stop Geweld tegen Vrouwen. Daarmee maakt ze deel uit van 100 vrouwen die op de Dag van de Mensenrechten het startsein geven voor een speciale voorlees- en e-mailactie. Een ander project waar 100% ISIS haar steentje aan bij zal dragen is de Support Award van het Reumafonds. Nederlandse topontwerper Aziz heeft voor het Reumafonds het SupporTshirt ontworpen. Dit bijzondere fashion item is bedoeld om aandacht te vestigen op de Support Award van het Reumafonds. Het SupporTshirt wordt op 13 december in de Amsterdamse club 11 met een grootse performance gelanceerd.

100% ISIS zal op 10 december 2004 deelnemen aan de actie van Amnesty Stop Geweld tegen Vrouwen. Daarmee maakt ze deel uit van 100 vrouwen die op de Dag van de Mensenrechten het startsein geven voor een speciale voorlees- en e-mailactie. Dit jaar staan 10 verhalen over geweld tegen vrouwen in 10 verschillende landen centraal. De verhalen laten zien dat geweld tegen vrouwen overal ter wereld voorkomt, in alle lagen van de bevolking, en dat het vele verschijningsvormen heeft. Zo veel mogelijk Nederlanders zouden op of rond 10 december ten minste een van de 10 verhalen moeten horen of lezen, en vervolgens de Amnesty-petitie Stop Geweld tegen Vrouwen ondertekenen.

Een ander project waar 100% ISIS haar steentje aan bij zal dragen is de Support Award van het Reumafonds. Nederlandse topontwerper Aziz heeft voor het Reumafonds het SupporTshirt ontworpen. Dit bijzondere fashion item is bedoeld om aandacht te vestigen op de Support Award van het Reumafonds. Het SupporTshirt wordt op 13 december in de Amsterdamse club 11 met een grootse performance gelanceerd.

De Support Award is een prijs van het Reumafonds voor mensen die op hun werk een collega met reuma ondersteunen. Deze collegialiteit zorgt ervoor dat mensen met reuma hun werk gewoon kunnen blijven doen. De prijs wordt nu voor de derde keer uitgereikt.

Op maandag 13 december reikt Anita Witzier in club 11 in Amsterdam de Support Award uit. Ook wordt dan het SupporTshirt gelanceerd in een door Aziz gechoreografeerde show. Daaraan werken o.a. mee: Hadassah de Boer, Tim Persent, Hugo Metsers III, Stella Gommans, Daphne Dekkers, Arie Boomsma, Micky Hoogendijk, Serge-Henri Valcke en Marian Mudder. 100% ISIS zal speciaal voor de show een soundscape maken en de show hiermee openen.

Comments

  • Paul Bergenh.

    Paul Bergenh.

    4 December 2004

    Azis is best hot op het moment…

Comments are closed