supernatural presents cdtwo 11-12-2004

Supernatural heeft wat te vieren, de twee Supernatural compilatie wordt gereleased en dat is zeker reden voor een feestje. Op zaterdag 11 december vindt dat er een diner en feest plaats in de Tivoli in Utrecht. Op het feest zullen Svendex, Brownie en Kareem Raihani zullen gaan draaien, ook is er een concert van Combo Moderna.

Utrecht – Met trots presenteert Supernatural op zaterdag 11 december alweer de tweede editie van haar “Supernatural Funky Musique CD” in Tivoli, Utrecht. Vanaf 20:00 uur is iedereen welkom op de officiële release party. Na het succesvolle festival afgelopen zomer wordt deze nieuwe mijlpaal gevierd met een heus “funky soulfood from the seventies” diner en een party met dj’s en live-act!

Om 23:00 uur zullen huis dj’s en samenstellers van de tweede Supernatural compilatie, Svendex & Brownie, het publiek opwarmen voor een uniek concert van het Tilburgse producers duo Combo Moderna die met hun 5-mans live band ook te vinden zijn op de CD. De nacht wordt afgesloten met een twee uur durende set van de Amsterdamse Earth-dj Kareem Raihani.

Fingersnappin’ Ass shakin’ Funky sounds en soulvolle decoraties zijn inmiddels bekende ingrediënten van een Supernatural nacht. Maar er is meer in Tivoli. Relax in de Fatboy Lounge onder het genot van een heerlijke Braziliaanse shake, laat jezelf een Funky Cut aanmeten door Kinki Kappers, Speel retro games en Shop ‘Till You Drop op de Funk Basar op het balkon. Uiteraard is CD 2 op deze avond verkrijgbaar in de speciaal ingerichte Jazzwinkel.

Op de CD ditmaal meer uptempo tracks voor de dansvloer; een globale kijk op de alternatieve clubscene. Een eclectische offstream compilatie met wereldwijde invloeden zoals flamenco, afrobeat, bossanova, jazzfunk en originele beat programming. Veel aandacht ook voor artiesten die optraden of zullen optreden in 2005 tijdens Supernatural’s feesten of op het jaarlijkse Supernatural Funky Musique Festival. Met deze interactie tussen programmering en CD’s hoopt Supernatural voor haar publiek telkens een goede tijdelijke afspiegeling van de stand van zaken te geven.

De tracklist van Supernatural Funky Musique kan gevonden worden via deze link, ook kunnen hier alle tracks van de CD beluisterd worden via Windows Media Player.

Line up:
Svendex & Brownie
Combo Moderna
Kareem Raihani

Vj’s Outoforder
MC Jeff