motion logo

Nieuws van de organisatie Motion, zij melden ons dat ze speciaal voor het Oud & Nieuw feest Ken Ishii hebben uitgenodigd om te komen draaien. Dit feest zal in de Muziekfabriek in Amsterdam plaatsvinden. Daarnaast hebben ze deze maand ook nog een feest op het programma staan met onder andere Funk D'Void en Filterheadz in de Hotel Arena.

Op vrijdag 31 december organiseert Motion een uniek nieuwjaarsfeest. Voor dit evenement pakt Motion extra feestelijk uit, waarvan nu alvast een klein tipje van de sluier wordt opgelicht.

Als “crime scene” is gekozen voor de industriële underground locatie “De Muziekfabriek”. Velen kennen deze speciale locatie van eerdere Motion edities. De oude fabriek is in de volksmond ook bekend als “De Melkfabriek” of als lasergamehall “The Force”. Dat deze locatie in Amsterdam Oost met zijn opvallende in- en exterieur prima past bij Motion staat buiten kijf. Maar het is bovendien ook een van de laatste keren dat hier een feest gegeven mag worden. Aanleiding genoeg om eens flink uit te pakken.

Dit doet Motion onder andere door een uitgesproken top line-up neer te zetten, die de komende weken in zijn geheel bekend gemaakt zal worden. Eén naam geven we alvast prijs: Ken Ishii. Deze Japanse technokoning wist op 30 september 2004 in de Pacha op Ibiza de prestigieuze internationale DJ Award in de wacht te slepen. De genomineerden in de categorie techno waren: Jeff Mills, Carl Cox, Sven Väth, Timo Maas en Ken Ishii. Speciaal voor oud en nieuw haalt Motion de winnaar naar Nederland!

Meer informatie volgt binnenkort op onder meer de website: www.club-motion.nl. Check de site dus regelmatig voor het laatste nieuws.

Op zaterdag 27 november is er bovendien een eerdere editie van Motion in Hotel Arena Tonight. Dan zullen o.a. Filterheadz, Funk d’Void, Proluctors, Miss Nine, Sem Sonic, Benny Rodrigues, Jerven, Edwin Bazen, MC Spyder en Vision Impossible acte de presence geven. Kaartjes kosten 17,50 EUR (ex fee) in de voorverkoop en 20,- EUR aan de deur. Kijk voor meer informatie over dit evenement op de website: www.club-motion.nl