krause

Het is de heren uit Amsterdam gelukt, de Wighnomy's komen weer naar Nederland. Dit maal voor een speciale Sinterklaas editie van Voltt op 5 december. Naast deze gebroeders is er een Nederlandse primeur, nog een duo, te zien in Paradiso: Krause Duo. Ik schreef in mijn report over SMS het volgende over dit muzikale hoogepunt van dag 2: "De dj-set van Krause Duo zorgde voor verhitte taferelen onder het danspubliek. Krause Duo bestaat uit oa Carlsen Basu die zo geweldig mixt dat zijn partner Metaboman (die junk met dat lange haar) er bijna in bleef. Wat een enthousiasteling! Nee, een plek achter de draaitafels van bijvoorbeeld de Mazzo zou niet groot genoeg zijn" Nu dus in Paradiso! Zorg dat je er bij bent, een mooier geschenk kan je je op Sinterklaasavond niet wensen.

Voltt Sinterklaas edition in Paradiso.

Altijd al eens willen weten hoe de Wighnomy Brothers Sinterklaas vieren? Op zondag 5 december is dit je kans. Dan zal de
Voltt crew weer op haar thuisbasis Paradiso neerstrijken om een gezellige Sinterklaas special te vieren.

Na eerdere fantastische edities met Richie Hawtin, Ricardo Villalobos en Mathew Dear is het nu de beurt aan de Wighnomy Brothers om de Paradiso op z'n kop te zetten. Wie het komische dj duo op het Awakeningsfestival en iets meer recentelijk tijdens hun uitverkochte optreden bij Mono in de Mazzo gezien heeft weet waarom… Gekkigheid in combinatie met goede muziek op z'n best! De Wighnomy's aka Robag Wruhme en Monkey Maffia weten met hun aanstekelijke mix van minimale techno en hun gevoel voor sfeer elke zaal tot een hoogtepunt te brengen. Daarnaast brengen ze ook nog eens waanzinnig goede muziek uit op labels als Kompakt, Soma en hun eigen toonaangevende label Musik Krause. Check bijvoorbeeld Robag Wruhme's "Wuzzelbud LP", een van de juweeltjes die afgelopen jaar is uitgekomen.

Daarnaast mag Voltt voor de eerste maal in Nederland het Krause Duo Nr2 verwelkomen. Deze jonge helden uit de Duitse Kompakt/Freude-Am-Tanzen stal hebben afgelopen zomer hoge ogen gegooid met hun te gekke optreden op het Sonne Mond Sterne festival. Het Krause Duo aka Metaboman & Carlson Basu staan garant voor minimale muziek met maximale output. Niet te missen dus!!

Natuurlijk zullen Voltt residents Bart Skils en Kostas Hom ook op deze avond niet ontbreken. Zij zullen samen met de uit Den Haag afkomstige Cupatec en Mono resident Aron Friedman deze speciale Voltt zondag editie tot een groot hoogtepunt brengen.

Voltt, de Wighnomy's & Sinterklaas …rede genoeg om op zondag 5 december af te zakken naar Paradiso om daar een gezellige Sinterklaas avond te vieren. Kaarten voor deze avond zullen slechts 10,= gaan kosten en de zaal zal om 23.00 opengaan. Meer info over het feest is te vinden op www.voltt.com


Details:

Voltt @ Paradiso
Sunday 5 december

Main Room
Wighnomy Brothers aka Robag Wruhnme & Monkey maffia (Musik Krause, Kompakt, Jena)
Krause Duo Nr2 aka Metaboman & ??? (Freude am Tanzen, Kompakt, Berlin)
Kostas Hom (Voltt, Sinterklaas, Amsterdam)

Basement
Bart Skils (Voltt, Traffci, Mono, Amsterdam)
Cupatec (Cupati Records, Den Haag)
Aron Friedman (Traffic, Mono, Amsterdam)

Paradiso, Weteringschans 6-8, Amsterdam
Open 23.00 - 5.00 This will be a special Sinbterklaas edition.
Tickets Presale/at the door 10,=. Presale at Outland Records, AUB, GWK and VVV.

More info at:
www.voltt.com
www.musikkrause.de
www.kompakt-net.de
www.freude-am-tanzen.de
www.bartskils.com

Metaboman

Wighnomy Brothers

Carlsen Basu

Comments

 • Pieterrrrr

  3 November 2004

  VET! :punk:
  op 5 december… op zondag dus… mm

 • Dirk

  Dirk

  3 November 2004

  Tegenvallende line up wat mij betreft, ik verwachte toch een iets "specialere" act van voltt. De wighnomy´s zijn zeker niet mijn ding. Twee wodka zuipende apen (vrijheid van meningsuiting).

 • Chris

  Chris

  3 November 2004

  Mja snap wel wat je bedoelt, maar musik krause duo daarentegen is wel weer erug vet! trouwens, ik vind ben wel benieuwd hoe de wighnomy's sinterklaas vieren. :D

  Helaas was michael mayer niet gelukt, hij wilde niet draaien buiten de 'reguliere weekenden'… die houden we tegoed. :D

 • Heinos

  Heinos

  4 November 2004

  Aij geen Mayer, dat is zeker jammer!

 • Dirk

  Dirk

  4 November 2004

  Heb Krause duo nr2 nog nooit echt bewust meegmaakt. Dus ben wel lichtelijk geintreseerd maar heb er geen hoge vewachtingen van. Mayer was in mijn ogen zeker een betere optie geweest, dat is teminste een naam die een stuke bijzonderder is voor nederlandse begrippen. de volgende voltt mogen ze dat natuurlijk goed maken :) . Uiteindelijk ga ik hier toch wel weer heen maar niet uit muzikale intresse.

Comments are closed