dejanu 20-11-2004

Supernatural heeft weer een nieuw feest in petto voor ons en deze keer is het op een bijzondere locatie, de welbekende Ocean Diva. Op 20 november aanstaande zal de Deja Nu Seventies Cruise, met ondere andere de dj's Ian Pooley, Jazzanova en Madskilzz, gaan plaatsvinden. Zoals de naam al zegt zullen er ook veel seventies invloeden merkbaar zijn op het schip, retro-sjoelen en soulfull twister zijn daar enkele voorbeelden van.
Je kunt nu ook kaarten winnen voor dit feest, hier op GT.com!

Onlangs zorgde de Supernatural crew nog voor een dampend Paradiso tijdens een uitverkochte editie van "Funky Musique" in de Amsterdamse poptempel en op 20 november zullen de Funk Soul Brothers wederom neerstrijken in onze hoofdstad. Ditmaal voor de eerste editie van de "Deja Nu Seventies Cruise".

Het begint allemaal wanneer je aan boord stapt van de "Ocean Diva" die door de dames en heren van Supernatural voor de gelegenheid wordt omgedoopt tot "Deja Nu Seventies Cruise". Een gloednieuw concept met dj's die warm en diep gaan, veel filmische, seventies invloeden en een grote dosis humor.

Ga mee terug in de tijd en waan je in de wereld van van Fear and loathing in Las Vegas, Russ Meyer, Larry Flint, Boogie nights, Studio 54 en Big Lebowsky. Een reis met Funky Visuals op het witte doek, warme dekens van rood licht, 8 mm movies in een mix van film-dance-eten-drinken en varen… Onderweg kun je jezelf uitleven op de dansvloer, de aanwezige funky pingpongtafel, soulfull twister of retro-sjoelbak. Verder overal lekkers van zoet : eet – en drinkbaar. Slurp aan een cocktail of verorber wat oesters, prikkel de wazige, vage en onderbelichte kanten van de geest met psychedelische laagjes Supernatuurlijke rariteiten en vergaap je aan de theater acts die aan boord van het schip aan je voorbij trekken.

Tientallen acteurs zullen actief zijn op dit Seventies Schip en later zal de Supernatural crew samen met VJ's Out of Order de sfeer compleet maken. Het hoogtepunt wordt bereikt wanneer de dj’s met de warmste sounds aan boord stappen:

Ian Pooley, Jazzanova, Madskilzz, Svendex

Verwacht een combinatie van latin, funk, jazz & funky deephouse . Je kunt er eten, drinken, liggen, hangen, dansen, relaxen, uitleven, kijken naar theater en film, sferisch plassen, verdwalen, gefilmd worden, jezelf zien in rare spiegels, cocktails slurpen, oesters naar binnen werken, spelen met vuur en afblussen met Wodka…Tot het schip weer aanmeert en je weer terug bent in het NU.

Line up:

Ian Pooley ( Ger )
DJ Madskilzz (NL)
Svendex (NL Supernatural Resident)
Jazzanova ( Ger )

VJ's Outoforder
MC Jeff

Tickets : 25 ,- EUR (ex fee)
Boarding : 22.00 - 24:00 (Be on time! )
Cruise : 24:00 - 04.00
End : 05:00

Ocean Diva
Radarweg 30
Amsterdam