dekay

Matthew Dekay, the man who just got started, is in zijn nopjes. Een droom komt uit! As zaterdag zal hij zijn debuut maken op de BBC. Er zal een mix uitgezonden worden op Radio 1's Essential Mix. De 2 uur durende mix zal om 2 uur starten, je kan meeluisteren via de site De mix is later in livestream te beluisteren en te beoordelen en zal er een tracklist verschijnen. Op de website van The Essential Mix is ook de agenda voor komende weken te vinden met namen als: Ivan Smagghe (Blackstrobe), Timo Maas en Lisa Lashes. Extrema Music heeft gemeld dat de mix, in tegenstelling tot Sander Kleinenberg's Essential Mix, niet op CD uitgebracht gaat worden.

Matthew Dekay maakt debuut bij “The Essential Mix”

Het is altijd een droom geweest van dj/producer Matthew Dekay om een gastmix te doen voor BBC’s overbekende Essential Mix, en nu komt die droom eindelijk uit: In de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 november om 02.00 uur maakt Matthew zijn debuut bij Radio 1’s Essential Mix,

Matthew Dekay, bekend van onder andere “If I could fly”, “Time to think “ en “Behind secret borders” dat uitkwam op zijn eigen “Dekay records” label, treedt met deze mix in de voetsporen van djs zoals Sasha, John Digweed en Sander Kleinenberg.

Speciaal voor deze gelegenheid dook Matthew de studio in om een twee uur durende mix te maken van tracks die zijn welbekende “trousy” sound eer aandoen. De exclusieve mix is te beluisteren op Radio 1 en wordt na de uitzending als stream aangeboden op de BBC website.

Radio 538 zendt zaterdagnacht tijdens “Party Night” een live mix uit die eerder dit jaar werd opgenomen tijdens een tour door Australie.

Diegenen die Matthew liever “live” achter de draaitafels aan het werk zien, vinden hem diezelfde nacht in “The Nightlive” in Maastricht.
Het zijn drukke tijden in de ether voor Matthew Dekay dit weekend.

Comments

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  4 November 2004

  niet as zaterdag luisteren maar ga zeker even gebruik maken van de livestream, een Nederlander als esentiele mixer maken we niet vaak mee… en moet eerlijk bekennen dat ik het me niet kan herinneren dat ik Dekay een x live gehoord heb.

  Wel vet ook trouwens, Smagghe en Timo Maas!

 • Goedie

  Goedie

  5 November 2004

  een Nederlander als esentiele mixer maken we niet vaak mee…
  Valt toch wel mee?
  Dit jaar nog Ferry Corsten, Sander Kleinenberg (2x), Armin van Buuren, Tiesto en Marco V (kleine maand geleden nog).

Comments are closed