dj club haarlem

Aankomende zaterdag 5 juni vindt er weer een nieuwe editie van het feest Dj Club plaats in de Lichtfabriek in Haarlem. Tijdens deze editie heeft de organisatie de volgende dj's uitgenodigd: Miss Monica, Ricky Rivaro en Rob Boskamp.

De laatste DJ Club in de Lichtfabriek voor de zomer zal weer een speciale worden. De Line-up is weer verrassend, de aankleding weer sfeervol en creatief en de bezoekers weer even mooi als altijd, zoals men inmiddels gewend is van de DJ Club.

De avond wordt opgebouwd met de zwoele soulfulle klanken van Rob Boskamp waarna Ricky Rivaro het tempo wat verder zal opvoeren met zijn true house music. Daarmee wordt de dansvloer goed opgewarmd voor een knallende eindset van niemand minder dan Miss Monica. In het kader van haar comeback tour zal ze ook de Lichtfabriek aandoen. En ze weet nog steeds als geen ander hoe ze de dansvloer moet laten ontploffen.

Iedere maand weet de DJ Club weer een goed feest neer te zetten in de Haarlemse Lichtfabriek. Vele vaderlandse dj-toppers zijn al aan bod gekomen. Na de april editie met Sister Bliss en de mei editie met Don Diablo en Matthew Dekay dan nu een spetterend slot van dit seizoen.

Het Oliehuis wordt weer gehost worden door de dj’s en muzikanten van AMS onder de naam Back To The Future. Met een fusion van groovy house van nu en toen door o.a Lady Ace, DJ J├Ârgenson, Renske Skills, Local Hero (sax) en Marlon Brand O (zang).

De DJ Club is een maandelijks evenement in de Haarlemse Lichtfabriek. Door iedere maand weer een goed feest neer te zetten met tot nog toe steeds verschillende nationale en internationale dj’s is het uitgegroeid tot een geliefd evenement in Haarlem. De DJ Club probeert altijd vooruitstrevend te zijn in het boeken van artiesten. Door de vrolijke en open, clubby sfeer op de avonden waren alle edities een groot succes. Om teleurstellingen te voorkomen wordt iedereen dan ook aangeraden op tijd kaarten te kopen.