more earth

De organisatie van Earth, de bekende clubnight in de Melkweg, gaat een clubtour starten door heel Nederland. Ze zullen verschillende clubs aandoen in Nederland en dan zullen er voornamelijk nederlandse toppers gaan draaien. De eerste avond is in de More en daar zullen Lemon8, The Funky Bastard en Per gaan draaien.

Op zaterdag 15 mei start earth haar clubtour in de More… Deze avond is de 1e uit een reeks clubnights door Nederland. Doel van de clubnights is om heel houseminnend Nederland te bereiken. In tegenstelling tot de internationaal georienteerde melkweg events zullen er op de clubnights voornamelijk nederlandse toppers aantreden.

Naast de reguliere earth events in de Melkweg en Paradiso met veel buitenlandse toppers komen er een aantal earth clubnights verspreid over Nederland. Op deze clubnights worden nederlandse toppers die voornamelijk in het buitenland staan weer in nederlandse clubs neergezet. De tendens van de laatste jaren is dat dat op veel nederlandse feesten de dienst uitgemaakt wordt door buitenlandse dj’s, dit terwijl we één van de belangrijkste of misschien zelfs wel houseland nr. 1 zijn! Daarom zegt earth:

Wat van dichtbij komt is goed!
De tour kick-off is in de More… een club die de afgelopen 3 jaar voornamelijk bekend heeft gestaan om haar funky house avonden. Des te groter is de uitdaging om op de populaire zaterdag de earth sound neer te gaan zetten.

Op deze 1e editie staan naast resident dj Per, the Funky Bastard en Lemon 8 geprogrammeerd
Dit wordt het debuut van The Funky Bastard op earth. Deze loveboat resident staat bekend om zijn diepe funky grooves. Al meer dan een decennium lang tovert hij dansvloeren om tot arena’s waar zijn beats en synths het gevecht aangaan met het schoeisel van de bezoekers.
Zijn sterke opbouwkwaliteiten hebben ervoor gezorgd dat hij op deze kick-off staat.

Resident dj Per behoeft eigenlijk geen introductie. Met een waanzinnige 4 uur durende set op Timemachine, in een uitverkochte melkweg op koninginnenacht nam hij iedereen weer mee terug in de tijd. Op koninginnedag deed hij dit nogmaals dunnetjes over op een afgeladen Noordermarkt. Naast de clubnights is Per deze zomer ook te bewonderen op onder andere Dancevalley, Riverdance en Impulz outdoor.

Met Harry Lemon 8 complementeren we de avond. Deze muzikale duizendpoot staat momenteel vol in de spotlights met zijn succesvolle remix van Origene – Sanctuary waarmee hij deze week zelfs de dancesmash op Radio 538 is. Er wordt een hoge top 40 notering voorzien voor dit anthem. Eindelijk weer eens kwaliteitshouse op de radio! Go Harry!

De heren van Luid & Duidelijk verzorgen als altijd de performance. Het succes van dit duo blijft niet onopgemerkt. Naast het maandelijkse fluisteren en luisteren op earth zijn ze geregeld op verschillende feesten te bewonderen.

Earth stands for forward thinking house music!

Kijk voor meer informatie op de onderstaande links:

http://www.earth-link.nl
http://www.thefunkybastard.com
http://www.djlemon8.nl
http://www.expectmore.nl/more/index.html

Earth clubnight
More Amsterdam, 15/05/2004

Dj's: Lemon 8, The Funky Bastard, Per (resident)

+ Luid & Duidelijk

23.00-5.00 / EU 12.50