Air - Talkie Walkie

Het franse duo Air is vooral bekend geworden met hun tijdloze album Moon Safari. Nu zijn ze terug met een nieuw album Talkie Walkie! Bij een nieuw album hoort natuurlijk een concert en dat zal 22 juni in Vredenburg in Utrecht plaatsvinden!

Zwevend in een luchtballon boven de Loirevallei. Zomaar wat rondlopend in een Londens park, de sneeuw knerpend onder je voeten. Liggend in bed met je lief. Zomaar wat mogelijkheden die Air suggereert om hun nieuwste cd Talkie Walkie optimaal te kunnen beluisteren.
Na het opgewonden-dynamische 10,000 Hz Legend is Air terug bij de subtiliteit van Moon Safari (Kelly Watch the Stars, All I need). Het Franse hitduo liet zich inspireren door alles tussen Nick Drake, Aphex Twin en 10cc. We vertellen de meisjes in muziek wat we in het echt niet durven zeggen.' Geen luchtballon tot je beschikking? In Vredenburg belooft het even dromerig en sensueel te worden.

Momenteel is de nieuwe single Surfing On A Rocket uit op DVD. Deze bevat de clips van Surfing On A Rocket, Talkie Walkie en Cherry Blossom Girl, en 3 onuitgebrachte liedjes van Air.

Air & special guest
Dinsdag 22 juni Muziekcentrum Vredenburg Utrecht
Zaal open: 19.00 uur Aanvang: 20.00 uur
Entree ยค 26,-
Kaarten zijn te koop via Ticketservice, Tivoli, Plato Utrecht en Vredenburg.

www.vredenburg.nl
www.tivoli.nl
www.talkiewalkie.nl