Insight

Vrijdag 21 mei aanstaande vindt de eerste editie van het hard techno evenement Insight plaats. Op dit feest, dat wordt georganiseerd door Firm Dance, zullen Promo, Luna, Dano, Kay D. Smith, Andreas Kramer & Thomas Pogadl gaan draaien. Daarnaast is D-Jay Alias nog als extra dj aan de line-up toegevoegd. Er zijn hier gastenlijstplekken te winnen.

Zoals bij vele al bekend zal Firm Dance op vrijdag 21 mei 2004, de 1e editie van het hard techno evenement Insight, van start gaan met een unieke line-up.

Om deze line-up helemaal compleet te maken, hebben wij nog een extra DJ die zijn opwachting zal maken… D-JAY ALIAS.

Binnenkort zal D-Jay Alias zijn 1e opnames uitbrengen op het Q-dance label. Hij gaat binnenkort ook een techno track produceren met DJ Luna. DJ Luna mag zich een van de populairste deejay's noemen van dit moment binnen de hardstyle scene. Na het opstarten van zijn hardstyle label 'straight on records' is hij ook met een techno label 'straight on black' begonnen. D-Jay Alias en DJ Luna zullen dan ook samen op Insight een spectaculaire hard techno set gaan neerzetten.

Ook wordt deze avond ook vertegenwoordigd door Dano die een pioniersrol vervulde in het begin van house en tevens zorgde voor een nieuw geluid op de underground parties (o.a. the Beatclub en Multigroove) van begin jaren ’90, mag zich een levende legende noemen als DJ en muzikant. In 2000 is hij na 8 jaar hardcore en lid van The Dreamteam een nieuwe weg ingeslagen door mede zijn eigen techno label op te starten, TPF records. Hij zal dan ook op Insight een ultieme techno-set neerzetten.

DJ Promo is zonder twijfel een van de beste hardcore deejay’s van Holland. Hij word dan ook overal ter wereld geboekt op de grote hardcore evenementen. Promo, de eerste man van The Third Movement label, heeft ook een hart voor techno zoals je kan horen op zijn laatste CD. Bereid je voor op de echte harde techno sound!

Kay D. Smith die in 1994 zijn eerste stappen deed als deejay ging een aantal jaar later produceren met behulp van Andreas Krämer. Hij groeide op in de scene en zijn eerste release werd uitgebracht op 'Jerk records'. Hierna volgde er nog vele producties en remixes voor diverse artiesten. Zijn stijl is Dark progressive techno wat je ook op Insight kan verwachten.

Andreas Krämer heeft al 10 jaar ervaring in 'electronic music', en maakte zijn eerste opnames al als 16-jarige. Door de jaren heen heeft Andreas Krämer al vele draai-sets voltooid in diverse clubs over de hele wereld. Vrijdag 21 mei zal hij dan ook met Thomas Pogadl (de man achter Schwarze puppen en Russenmafia) optreden. Samen hebben ze al vele opnames geproduceerd met hun herkenbare eigen sound. Er zal dan ook een opzwepende German hard techno set van hen te horen zijn.

Be prepared and don't miss this hard techno spectacle…

Comments

  • Paul Bergenh.

    Paul Bergenh.

    15 May 2004

    luna techno style, goeie dingen over geheurd!

Comments are closed