Traffic 14-05-04

*update*: timetable toegevoegd.
Komend weekend is het weer tijd voor Traffic! Een van de gezelligste feesten van Amsterdam keert na een uitstapje naar de Nijmeegse Doornroosje weer terug naar de vertrouwde Oude Zaal van de Melkweg!
Voor deze keer zijn naast de residents twee duo's uitgenodigd. Het Spaanse duo Exium zal live optreden en de Duitsers Dash & Dry zullen de 'Tresor beats' naar Amsterdam brengen!

Line-up
Oude zaal
22.00 - 23.45 - Aron Friedman
23.45 - 01.30 - Bart Skils
01.30 - 02.30 - Exium -live-
02.30 - 05.00 - Dash & Dry

Minimal-borrel-bar
22.00 - 23.30 - Lauhaus
23.30 - 01.00 - Boris werner
01.00 - 03.00 - Carloid
03.00 - 05.00 - David Labeij
Op vrijdag 14 mei zal de laatste editie van Traffic dit seizoen plaatsvinden. Om er weer een fantastisch feest van te maken heeft de organisatie weer zijn best gedaan om een interessante en originele line-up samen te stellen. Als eerste zal er een live optreden van het uit Madrid afkomstige Exium plaatsvinden. Dit illustere koppel heeft al een paar baanbrekende releases uitgebracht op gerenommeerde labels zoals Tsunami Records, Mainout en Oscar Mulero's label Warm Up Records. Hun platen worden hebben steevast een plekje veroverd in de koffers en laptops van Surgeon, Ben Sims, Mark Broom, James Ruskin en natuurlijk Oscar Mulero. Verwacht qua stijl zware beats in de typische Spaanse diepe sound.

Daarnaast zal er ook nog een optreden het uit Berlijn afkomstige dj duo Dash & Dry plaatsvinden. Deze twee Tresor residents trekken al jaren volle zalen met hun optredens in deze legendarische club. Naast hun optredens in de Tresor en releases op Tresor Records en hun eigen label Rampe-D zijn ze ook veelgevraagde dj's over de hele wereld met optredens op Mayday en de befaamde Tresor bunker op het Nature One-festival.
Natuurlijk zullen Traffic residents Bart Skils en Aron Friedman ook op deze avond niet ontbreken. Zij zullen samen met de borrel-bar specialisten in het café deze avond weer tot een ongekend hoogtepunt brengen. Kaarten zullen deze week in de voorverkoop gaan bij de onderstaande adressen. Meer informatie over dit feest is te vinden op www.traffic.cd

Details:
Traffic @ Melkweg
Vrijdag 14 Mei 2004

Live on stage:
Exium (Tsunami, Madrid)

Dj's:
Dash & Dry (Tresor, Rampe-D, Berlin)
Bart Skils (Voltt, Amsterdam)
Aron Friedman (Mono, Amsterdam)

Minimal borrel bar::-)
David Labeij, Carloid, Lauhaus & Boris Werner

Melkweg, Lijnbaansgracht 234A, Amsterdam
Open 22.00-5.00 Tickets 15,=/17,= at the door
Presale at Outland, Midtown, Groove Connection, CWH & 150 grotere postkantoren.
Audio on demand at www.3voor12.nl/traffic
Info at www.traffic.cd

Comments

  • Chris

    Chris

    11 May 2004

    Line-up toegevoegd… Zin in vrijdag!!

Comments are closed