michel de hey

Michel de Hey is een dj die een grote bekendheid geniet in Nederland. Hij staat op velen feesten in het hele land en staat dan ook niet zo vaak in Utrecht omdat hij zo'n drukke agenda heeft. Daarom is het bijzonder dat hij volgende week vrijdag 14 mei een 4 uur durende set komt draaien in Tivoli de Helling in Utrecht. Tijdens deze avond wordt hij ondersteund door Jay Samuel.

Op 14 mei is Michel de Hey te bewonderen in de Helling (Tivoli) tijdens Hey-Tech. Na een half jaar niet in Utrecht te hebben gedraaid is Michel de Hey weer terug in de Domstad.

Hey-Tech het radio programma van Michel de Hey bij ID&T radio zal deze avond rechtstreeks vanuit het café van Tivoli de Helling uitzenden. De deuren van de Helling gaan deze avond om 22:00 open. Van 22:00 tot 0:00 kan het publiek zien hoe Michel de Hey vanuit het cafe zijn eigen show, Hey-Tech presenteert.

Tijdens de uitzending van Hey-Tech zal in de hoofdzaal Jay Samuel draaien. Jay Samuel resident van Off-Corso en de legendarische Future avonden in Nighttown zal de zaal vast lekker warm draaien met zijn bekende dansbare tech-house platen.

Na Jay Samuel zal de immens populaire Michel de Hey in Tivoli De Helling maar liefst een 4 uur durende set draaien. Michel de Hey is door zijn vrouwvriendelijke dansbare techno sound één van de meest gevraagde dj’s op het gebied van techno. Na een weergaloos jaar (2003) met als herinneringen de afsluitende set op de mainstage bij Mysteryland, de Carl Cox Global Area tijdens Dance Valley en natuurlijk de zonovergoten Dance Parade in Rotterdam, is hij tijdens de Dance Awards voor de vierde keer uitgeroepen tot beste dj in zijn genre.

Ook dit jaar zal Michel de Hey weer op verassende plekken te bewonderen zijn. Denk daarbij aan Carl Cox and Friends in Ahoy, Strike One in de Kuip en Mayday in Dortmund. Voor de zomer staan ook weer de festivals in binnen- en buitenland op het programma zoals 10 jaar Dance Valley, Wire festival in Tokyo, Global Gathering Festival in Birmingham en natuurlijk zijn debuut op het festival van Awakenings waar hij op de mainstage staat geprogrammeerd.

Wie genoeg heeft van de grote festivals en feesten is dit een unieke kans om Michel de Hey in een kleine locatie te zien en horen draaien.

Kaarten voor deze avond zijn 10 euro.
De voorverkoop voor dit evenement is reeds van start gegaan.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij:
Tivoli
Oudegracht 245
Utrecht
030-2311491

Plato
Steenweg 13
Utrecht
030-2310826

Twist and Shout
Oudegracht 70
Utrecht
030-2328286

Voor reserveringen buiten Utrecht, mail naar: info@langproductions.com.

INFO:
Naam: Hey-Tech
Datum: Vrijdag 14 mei 2004
Lokatie: De Helling
Adres: Helling 7, Utrecht
Open: 22.00 - 05.00
Kaarten: EUR 10,00 (excl. pre-sale fee)
DJ's: Michel de Hey (4hrs) supported by Jay Samuel
Info: www.langproductions.com
www.tivoli.nl
info@langproductions.com
Hey-Tech: Iedere vrijdag avond van 22:00 tot 0:00 bij ID&T Radio.