technootjes

Voor goede feesten moet je niet alleen in de randstad zijn, dat bewijzen wel de organisaties achter feesten als Technootjes en Technotica in Groningen. Op 5 juni heeft de organisatie van Technootjes namelijk de Amerikaan Stewart Walker uitgenodigd voor haar feest. Daarnaast komt John Tejada ook een set draaien. Kortom grote namen in Simplon in Groningen!

Het is weer bijna zomer!..De tijd dat we de clubs verlaten en de festivals gaan bezoeken. Maar voordat het zover is zal er eerst nog een speciale editie van Technootjes plaatsvinden! Deze groeiende organisatie trekt vele liefhebbers uit alle hoeken van het land en is berucht om z'n lineup's, geluid, sfeer en deco. Wederom is Simplon de perfekte lokatie hiervoor. Ook voor deze editie komt Technootjes weer met een niet te versmaden lineup die je alvast in de stemming zal brengen voor de komende festivals!

Stewart Walker
Allereerst zal er in de grote zaal een live optreden te aanschouwen zijn van de amerikaan Stewart Walker! Deze artiest uit de Cocoon-stal, representeert vooruitstrevendheid en perfectie in zijn minimalistische muziek. Zijn produkties werden uitgebracht op diverse grote labels als Force Inc, Tresor, Minus, om maar even een paar te noemen. Sinds 2001 runt hij het label Persona. Stewart Walker komt met zijn live optredens overal ter wereld waar zijn sets veelal geroemd en zelfs legendarisch genoemd worden. Zijn sets laten je een samensmelting horen van warme melodien, diepe base drums, intrigerende ritmes en hypnotiserende tonen, wat resulteert in enerverende drie-dimensionale produkties!

John Tejada
Naast Stewart Walker zal ook John Tejada zijn dj set ten gehore brengen in de grote zaal! Deze pionier uit Los Angeles loopt al jaren mee en heeft in de tijd een grote reputatie opgebouwd als dj en producer in de wereld van de electronische muziek! Zo heeft hij al vele produkties uitgebracht op diverse labels als o.a. A13, Plug Records, Seventh City en Playhouse meestal in samenwerking met Arian Leviste. In 1996 startte John Tejada zijn eigen label, Palette, in Los Angeles. Tejada draait voornamelijk diepe minimalistische Techno met een lekkere drive en goede opbouw!

De resident van Technootjes Miguel zal de avond in de grote zaal openen. Twee andere residents van Technootjes namelijk William S en Orchid nemen de bovenzaal voor hun rekening! Orchid draait al jaren op de Groninger feesten en heeft al op vele grotere evenementen in Nederland en buitenland van zich laten horen! Hij zal deze bovenzaal openen waarna William S het van hem over zal nemen. William S staat op het punt door te breken in ons land! Zijn sets zijn locaal veel besproken en hij staat vrijwel op alle feesten in Groningen z'n platen te draaien!
Wederom dus een must voor de liefhebbers!


Technotica presents:
Technootjes @ Simplon, Groningen
Saturday 5th June

Lineup:
John Tejada
Stewart Walker (live!)
William S
Orchid
Miguel

Time : 24:00 till 06:00

Simplon, Boterdiep 69, Groningen

Tickets presale 11 EUR ex. fee , 13 EUR at the door
Tickets available at:

Simplon, Boterdiep 69, Groningen
Online kaarten reserveren: www.simplon.nl
Jongens van; Steentilstraat 10
Plato; Oude Ebbingestraat 41 
Foefur's; Oude Kijk in 't Jatstraat 16
More info:
www.simplon.nl

Comments

 • kwab

  kwab

  8 May 2004

  Ultiem

 • Goedie

  Goedie

  8 May 2004

  Ja inderdaad, Groningen wordt goed op de kaart gezet met dit soort feesten :)

Comments are closed