technopolis 14-05

Volgende week vrijdag 14 mei staat er weer een nieuwe editie van het Haarlemse technofeest Technopolis voor de deur. Voor deze editie heeft de organisatie Emilio Ferreira en de Mainstage resident Phonopunk uitgenodigd. Uiteraard zal resident dj Steve Mulder ook weer achter de draaitafels staan. Je kan nu ook kaarten winnen hier op GT.com!

Vrijdag 14 mei is het weer tijd voor Technopolis! Emilio Ferreira zal dan voor de tweede keer komen draaien. Deze rijzende ster in de technowereld heeft al op vele evenementen gedraaid. Op underground technofeesten zoals Techno Rumba, Reactor en Simply Sota, maar ook op mainstream locaties zoals de Winkel van Sinkel naast DJ Rush en Valentino Kanzyani tijdens Xcess en met Shinedoe op Rockit. Emilio zal de avond knallend gaan afsluiten!

Daarnaast staat Phonopunk achter de decks. Sinds hij de Diesel-U-Music award heeft gewonnen, is hij als resident aangenomen bij Mainstage in de Escape. Hier heeft hij naast top DJ’s zoals Marco Carola, Paco Osuna en Umek zijn funky en tribal sets gedraaid. Ook wordt hij voor steeds meer andere feesten geboekt. Zo staat hij de komende tijd op grote evenementen zoals zijn debuut op het Awakenings Festival, FFWD Dance Parade in Rotterdam en 8 mei op Tomorrow.

Samen met upcoming talent en tevens resident Steve Mulder betekent dit de beste techno op Haarlems enige tweewekelijkse techno avond: Technopolis!

Haarlem Fridays presents Technopolis | vrijdag 14 mei | 23.00-05.00 Smedestraat 31 Haarlem (Delirium) | entree voor 01.00: 3 euro / na 01.00: 6 euro | 18+ | dress up / no sportswear
Check http://www.haarlemfridays.com voor meer informatie