Sound Architecture Kanzleramt 002

Zaterdag 22 mei komen er weer dj's van het befaamde Kanzleramt label naar de Rotterdamse Off Corso. Deze keer zijn de Amerikaanse Robert Hood en Duitse Diego de headliners.
Als je nog weet wie de vorige keer de headliners waren doe dan mee met onze prijsvraag en maak kans op gastenlijst plekken!

Na het enorme succes van de eerste avond wordt dit ook weer een avond om niet te missen. Was je er de vorige keer niet bij, maak deze keer dan niet weer dezelfde fout, want je zult ongetwijfeld de verhalen gehoord hebben.
Binnen zeer korte tijd presenteert Sound Architecture voor de tweede keer een Kanzleramt night. Met niemand minder dan Robert Hood (U.S.) en Diego (D) als headliners.

Wie heeft er geen plaat in zijn koffer staan van het legendarische Underground Resistance label waarvan Robert Hood samen met Jeff Mills en Mike Banks de grondleggers waren. Voor zover Detroit nog niet op de kaart stond gebeurde dat wel met de releases die op dit label verschenen. Tracks waarin acid en industrial samengingen met Chicago house en Detroit techno.
Later begon Robert Hood zijn eigen M-plant label waarop hij zijn creaties van minimale techno kom uiten. Door de jaren heen heeft hij een enorme lijst van releases en remixes achter zijn naam staan. Een track die nu erg
populair is, is "Realm 3" van zijn vorig jaar verschenen Molecule EP op Logistic waar hij uitmuntende tracks voor maakte. En onlangs heeft hij voor Kanzleramt een remix gemaakt van Diego zijn "Mind Detergent".

Diego, een naam die vaak in één adem met Heiko Laux en Alexander Kowalski genoemd word als het gaat om het Kanzleramt label. Ondanks dat deze jongeman pas 24 jaar is kent iedereen zijn producties. Niet alleen vanwege zijn enorme hoeveelheid releases op Kanzleramt, maar ook omdat hij besloot om samen met Dave Ellesmere (die overigens ook net een nieuw album uit heeft op Kanzleramt, genaamd "Rites of Spring") zijn muziek op het web te zetten om het gratis te kunnen downloaden. Diego zijn geluid bestaat uit muziek waarbij veelvuldig gebruik wordt gemaakt van soundscapes. Hierdoor weet hij rustige momenten erg intens te maken en kan het tijdens hardere tracks enorm tekeer gaan. Er is geen twijfel over mogelijk dat deze man na vanavond er nog meer fans op na houdt.

Voor Joachim is dit natuurlijk weer een mooie kans om te laten zien hoe hij zich stand kan houden tussen al dit moois wat techno te bieden heeft.
Tijdens de eerste Kanzleramt night zorgde Estroe nog voor lovende kritieken vanwege haar set die van erg minimale platen via techhouse overging naar techno. Aangezien Joachim al vaker heeft laten horen dat hij de kunst van het opbouwen als geen ander kan, zal ook nu het publiek niet teleurgesteld worden.

Mocht je nog geen kaartje hebben, schaf deze dan snel aan om teleurstelling te voorkomen. De vorige keer was het namelijk een uitverkochte Off Corso die ervoor zorgde dat techno minded Nederland weer een onvergetelijke nacht had.
Nog een tip, kom vroeg zodat je niks hoeft te missen.

Als je vroeg komt kan je in de lounge sowieso verrast worden door de Hokabo drive in show. Geloof het of niet maar hier worden de hits van toen gedraaid. En de dj of jij rapt gezellig mee waardoor het een gezellige boel wordt.

Party details
Kanzleramt 002
Date: May 22th 2004
Time: 23.00 – 05.00
Location: Off Corso, Kruiskade 22, Rotterdam
DJ’s: Robbert Hood, Diego and Joachim
Lounge: Hokabo Drive in show
Tickets: EUR 12,50
Presale: www.beep.nl