maw 30 mei

De organisatie MAW draait weer op volle toeren. Na de uitverkochte Xcess Profiles editie tijdens koninginenacht samen met de organisatie Xcess komen ze nu weer met een nieuwe editie van MAW. Op zondag 30 mei zal Marco Carola een 3 uur durende set komen draaien in de Las Palams in Rotterdam. Win 2 x 2 kaarten voor dit feest hier op GT.com!

Na het uitverkochte Xcess Profiles met DJ Rush kan Rotterdam zich wederom op gaan maken voor een techno dj van wereldformaat. Op zondag 30 mei zal Marco Carola een drie uurs set draaien in Las Palmas. De organisatie is in handen van MAW.

Marco Carola is enkele jaren geleden al toegetreden tot het exclusieve rijtje van dj's in de buiten-
categorie. In de loop van jaren 90 heeft Carola samen met o.a. Gaetano Parisio de Italiaanse techno op de kaart gezet. Met zijn herkenbare sound heeft hij hele continenten voor zich gewonnen. Napoli, Rotterdam, London, Frankfurt, Brussel; in elke technohoofdstad behoort Marco Carola tot de populairste dj’s.

Voordat Carola achter de draaitafels plaats zal nemen is het eerst de beurt aan Paul Hazendonk. Dit Rottedamse technotalent en jongste labelbaas van Nederland zal net zoals Carola een drie uurs set draaien.

De kaartverkoop is inmiddels begonnen, dus wees er snel bij!

Meer info over MAW is terug te vinden op www.mawparty.nl

Comments

Comments are closed