simply sota nieuw

SimplySota is weer terug van weggeweest. Het was een tijdje stil rond deze feestorganisatie maar op vrijdag 11 juni organiseren ze weer een nieuw feest in Amsterdam. Voor deze editie hebben ze twee Nederlandse dj's uitgenodigd, te weten Bart Skils en Greg Martini.

Op vrijdag 11 juni aanstaande viert SimplySota haar terugkeer in de Nederlandse Technoscene. Na bijna een jaar van afwezigheid zijn we weer helemaal terug. Tijdens dit jaar hebben we binnen de organisatie absoluut niet stil gezeten en is er een hoop veranderd!! We hebben o.a. een aantal nieuwe crewleden aangetrokken, om zo nog beter vorm te kunnen geven aan het SOTA gevoel. Dat laatste blijft uiteraard ongewijzigd!!

11 juni zullen de kelders van de Posthoornkerk aan de Haarlemmerstraat het toneel zijn van een nieuwe editie van SimplySota. Dit event draagt de naam 'The Dungeon Episode' gezien de uitstraling en sfeer van de locatie.

Zoals altijd willen wij de artiesten de ruimte en tijd geven om te laten zien wat ze in huis hebben, vandaar dat wij met trots de line-up presenteren:

De Man Zonder Schaduw

Bart Skils speciale 3-uurs dj-set
Greg Martini speciale extended dj-set (Galltini Records)

De combinatie van de line-up, de locatie, de extra's die wij in petto hebben en natuurlijk jullie aanwezigheid zullen er voor zorgen dat dit een feest wordt om niet snel te vergeten!!

Gezien het exclusieve karakter en regelgeving van de locatie zullen de deuren om 24:00 sluiten!! Uitzonderingen zijn uitgesloten, wees dus op tijd om niets te missen!!

Kaarten voor dit unieke event zijn 11,- EUR (ex. fee) in de voorverkoop en 15,- EUR aan de deur. Omdat wij onze party's graag intiem en exclusief houden is er slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De voorverkoopadressen staan op www.simplysota.com. Laat ook een bericht achter in ons gastenboek en kijk hoe je in aanmerking kan komen voor gratis kaarten.

We hopen je graag te mogen verwelkomen de 11de van Juni om samen met ons te vieren dat SimplySota back in business is!!

De SimplySota crew.

SimplySota; Take a different route

Comments

  • Scylla

    17 May 2004

    Hell Yeah, SimplySota back in business. Dit wordt een knaller! Lekker klein, intiem en persoonlijk.
    3 dj's die lekker de tijd krijgen om te laten zien wat ze waard zijn in een superlocatie!
    Count me in! En dat voor slechts € 11,- Zo kan het dus ook nog…

Comments are closed