ID&T Logo

Wat volgens geruchten Sensation the Gold edition zou gaan heten, wordt nu onder de naam AMBASSADOR aangekondigd. Een groot Urban, Cross-Over evenement in de Amsterdam Arena, dat zal plaatsvinden op zondag 11 juli.

AMBASSADOR in the ARENA.

The time has come, no more excuses, strictly the world’s leading urban deejays combined in one dynamic force…"AMBASSADOR - The ultimate urban invasion."De beste urban dj’s van nationale en internationale bodem mogen eindelijk hun skills tonen in de ambiance van de Amsterdam Arena met het meest geavanceerde op het gebied van licht beeld en geluid. Met behulp van deze middelen zal er een event neergezet worden dat zijn gelijken niet kent.
Naast de beste urban dj’s maken gerenommeerde dance dj’s zoals o.a Benny Benassi, Roog, D-rashid hun entree op dit mega cross-over event.
Lekker los gaan op wat hiervoor bijna niet denkbaar was, het ultieme feest voor de urban en cross-over liefhebbers. Een doelgroep dat….'as we speak'…. explosief aan het groeien is. Een veelbelovende “strictly dj’s” concept met natuurlijk de beste dj setting zal de bezoeker in de hogere sferen van de arena te brengen.

Datum: Zondag 11 juli 2004.
Lokatie: Amsterdam Arena.
Adres: ArenA Boulevard 1.
Tijden: 18.00 - 1.00u.
Line up mainstage: Chuckie, Benny Benassi, Real el Canario, Roog, Tony Touch,
Partysquad, D-rashid.
Special performances by: Rock Steady Crew, Red Rat, Dizzee Rascal en more…
Tickets: 25 euro (ex. Pre-sale fee).
Pre-sale starts: 10 mei.
Tickets available at: www.ticketbox.nl
Website: soon online at www.4-online.com
More news: www.id-t.com

Comments

 • Frank-NL

  Frank-NL

  6 May 2004

  Benny Benassi en Roog urban?! Ik heb duidelijk nog steeds geen goede definitie van urban gezien, want dit ontgaat me wel ?:(

 • Heinos

  Heinos

  6 May 2004

  Tsja, ik ben er ook nog niet helemaal uit. 's middags even Sensation black aanvegen en 's avonds nog wat extra centjes verdienen met een Urban fuifje. Zal mij benieuwen of ze de tent vol krijgen. Maar ach al krijgen ze het niet, de hele zooi stond er toch al.

Comments are closed