Voor de mensen die een keer wat meer willen dan alleen een avond dansen organiseert de stichting 'Beyond Expression' (BE) eind mei twee avonden in de Bitterzoet met naast live muziek verschillende (dans)acts en beeldende kunst.

BEYOND EXPRESSION PRESENTEERT 1E MEDIA-BEWEGINGS/ BELEVINGSTHEATER-WEEKEND:
BE #01 what's next?
vrijdag 28 en zaterdag 29 mei 2004 Bitterzoet Amsterdam
Audiovisual settings/shows: Between Blue Lines, Lomechanik-Tok Tek, sxndrx, BE / choreografie: Jeanine Coco / fotografie: Serge van Empelen, Jitske Kraan / Live: o.a. Quick and Brite / DJ's: lstino, Choqtaw, Bas, Willem


'BE #01 what's next?' is een innovatief multimedia-, muziek-, bewegingstheater-evenement waarin de invloed van de huidige communicatietechnologie op de samenleving wordt uitgelicht. De vraag 'leven wij of worden wij geleefd' staat centraal.
'BE #01 what's next?', waaraan zo'n 25 jonge (media)kunstenaars deelnemen, confronteert de bezoeker met een paradoxale, dynamische omgeving in theater/club Bitterzoet. Tegelijkertijd maakt het publiek deel uit van de loop van gebeurtenissen en beleeft verrassende momenten binnen installaties, met live muziek, beeldende kunst en (dans)acts.

De mens lijkt minder vat te hebben op de gebeurtenissen om zich heen. Mediaboodschappen bepalen het straatbeeld en ontwikkelen subculturen. Tijdens 'BE #01 what's next?' worden elementen uit deze mediacratie zichtbaar gemaakt. Muziek, audiovisuele shows, dansperformances, installaties en de toeschouwers worden door cross-overs en nieuwe media tot een uniek geheel gesmeed.

'BE #01 what's next?' is de eerste editie van een serie jaarlijks terugkerende producties die zich kenmerken door een wisselwerking tussen verschillende kunstdisciplines in een zorgvuldig gekozen omgeving. Het evenement wordt voor het eerst georganiseerd door Beyond Expression en gecoproduceerd door Between Blue Lines, Endorphins en Bitterzoet. 'BE #01 what's next' vindt plaats in het weekend van 28 en 29 mei in theater/club Bitterzoet te Amsterdam.

Vrijdag 28 en zaterdag 29 mei van 20.00h.-04.00h.
entrée : 5,- EURO

Voor meer informatie kunt u terecht op www.beyondexpression.nl en www.bitterzoet.com