Langzaamaan worden er steeds meer feesten en line-ups bekend gemaakt voor Koninginnenacht en dag. Youtopia is daar onder andere één van. Dit feest vindt op Koninginnedag plaats in de Kingdom Venue, bij velen ook wel bekend als Marcanti Plaza, tussen 12:00 en 06:00. 18 uur lang kan men feesten op de platen van onder andere Harry 'Choo Choo' Romero, Junior Jack & Kid Crème en nog velen anderen!

YOUTOPIA noemen we geen party of feest, YOUTOPIA is een beleving. 18 uur de beste clubhouse DJ's van Nederland en ver daarbuiten op de dag die we normaal alleen kennen van koekhappen, ringsteken of fierljeppen, maar vanaf dit jaar komt daar verandering in!

Op 30 april tijdens Koninginnedag kan je getuige zijn van een nog nooit eerder vertoonde programmering in een club en dat maar liefst 16 uur lang. Het zal voor velen al een reden zijn om de nacht ervoor toch maar op tijd naar bed te gaan om om 12:00 uur 's middags al bij de ingang van Kingdom Venue aan de Jan van Galenstraat 6 in Amsterdam te staan. Een rekensom leert je snel dat deze beleving dus duurt tot 06:00 uur in de ochtend op 1 mei!!!!

Met gepaste trots maakt de organisatie deze spetterende line up bekend:

Junior Jack & Kid Creme (E-Samba, Defected, Positiva, P.I.A.S./BE/IT)
Harry 'Choo Choo' Romero (Subliminal Records)
Alex Alicea/Who Da Funk (Subusa)
Melvin Moore (Subliminal Records)
Roog
Ricky Rivaro
Jip deLuxe
Marcella
Carmen Glenn

Dat noemen we geen line up, maar een L.I.N.E. U.P.!!!

Junior Jack @ Kid Creme vormen al jaren een DJ duo en zijn verantwoordelijk voor een groot aantal producties. De megaklapper E-Samba zorgt nog steeds voor luid gejuich op welke dansvloer ter wereld en zo zal het ook de Kingdom Venue vergaan. Zijn nieuwe single Da Hype en album Trust It beloven ook tot grote successen uit te groeien en de organisatie van YOUTOPIA is er trots op dat zij dit feest gekozen hebben uit vele andere aanbiedingen!

Het trio Harry 'Choo Choo' Romero, Alex Alicea/Who Da Funk en Melvin Moore komt overgevlogen uit New York om 'The Dutch Crowd' een ervaring te geven die ze nog lang zal heugen. Diegenen die afgelopen zomer op een woensdagavond in de Pacha op Ibiza zijn geweest weten waar Harry 'Choo Choo' Romero toe in staat is. Maak je borst maar nat voor een opzwepende set met een van de meesters en belangrijkste DJ's op het gebied van de clubhouse van het wereldberoemde Subliminal Label.

Van datzelfde label is Melvin Moore een van de A&R (Artist & Repetoire) managers. Dus verantwoordelijk voor het zoeken en tekenen van acts. De man die dus de hits moet signaleren en zorgen dat ze uiteindelijk op het Subliminal Label uitkomen. Zijn oren zullen goud waard zijn en we mogen ook vaststellen dat zijn handen dat ook zijn. Voor het eerst te horen in Nederland tijdens YOUTOPIA!

Een van de ontdekkingen van Melvin Moore is het duo Who Da Funk. Een van de 2 mannen achter dit project is Alex Alecia die er om bekend staat totaal verschillende dance stijlen door elkaar te draaien, maar het zo te doen dat het weer iets nieuws wordt. Dat klinkt hopelijk spannen in je oren. Who da Funk heeft onlangs besloten uit elkaar te gaan vandaar dat Alex Alecia alleen komt.

Behalve deze buitenlandse helden zijn ook de Nederlandse toppers Roog, Jip deLuxe Marcella & Ricky Rivaro uitgenodigd. Natuurlijk zijn zij alle 4 niet meer weg te denken uit de Nederlandse dance scene en vervolmaken zij deze line up. Waar een klein landje trots op mag zijn!!

Tot slot wordt ook een nieuwe Nederlandse ster aan het dance front op deze eerste editie van YOUTOPIA geintroduceerd: Carmen Glenn. Een jonge vent met veel in zijn mars die de eer heeft om de spits af te bijten en waar we de komende jaren nog veel van zullen horen!

18 uur lang, de beste nationale en internationale club DJ's en dat voor een voorverkoopprijs van 30 euro! (ex fee). Als er nog kaarten beschikbaar zijn aan de deur wat betwijfeld mag worden dan zijn die voor 38 euro verkrijgbaar. Voor de big spenders is er een SuperVip arrangement voor 150 euro waar al je drankjes (ook champagne!), sushi, fruit, vipentree & gardarobe bij zijn inbegrepen. Hier zijn een beperkt aantal kaarten voor verkrijgbaar die alleen via E-mail en besteld kunnen worden. Mailen kan naar CO2events@yahoo.com. Deze SUPERVIP kaarten worden op kosten van de organisatie onder rembours verstuurd.

De voorverkoop is vandaag gestart bij:
Amsterdam - Midtown
Amsterdam - Club Wear House
Amsterdam - Dance Tracks
Den Haag - Midtown
Utrecht - Midtown
Rotterdam - Midtown
Eindhoven - Midtown
Zoetermeer - BPM Dance

Elk voorverkoopadres heeft een beperkt aantal kaarten dus raden we je aan om zo snel mogelijk langs te gaan om deze beleving mee te kunnen maken!!

Kingdom Venue is tijdens Koniginnedag goed te bereiken met de auto en er is in de nabijheid van de club voldoende parkeerruimte. Dit gedeelte van Amsterdam is NIET afgesloten voor auto's!! Openbaar vervoer naar en in Amsterdam rijdt volgens een ander schema dan normaal. Ten tijde van dit persbericht was nog niet duidelijk hoe dat schema er uit komt te zien. Meer informatie volgt zodra deze beschikbaar is.

YOUTOPIA
30 april 2004
12:00 - 06:00
Kingdom Venue, Amsterdam