global kitchen (nieuw)

Dit weekend is het tijdens het feest Global Kitchen tijd voor de residents om te laten horen wat ze in hun mars hebben. Eric de Man, Erick E en Victor Coral zullen in de Winkel van Sinkel in de bovenste zaal gaan draaien. Daarnaast zal het Love2Party dj-team weer in de Sub gaan draaien.

Op zaterdag 20 maart is het weer tijd voor Global Kitchen in de Winkel van Sinkel. Tijdens deze avond komen 3 residents draaien, die elk op hun manier regelmatig voor een sensationele avond zorgen.
Eric de Man (o.a. Club Risk, Global Kitchen) staat bekend om zijn zware sound, vol met Chicago en Detroit invloeden, een vleugje punk en Acid er doorheen verweven.
Erick E (o.a. Loveboat, Global Kitchen) weet keer op keer de dansvloer naar ongekende hoogten te tillen met zijn energieke clubsound, gecombineerd met de vrolijkheid die een goede avond stappen verdient.
Victor Coral (Rush @ Escape) verbaast elke keer meer en heeft intussen zijn plekje verworven in de Winkel van Sinkel. Zijn muziek, een combinatie van House en TechHouse, combineert ook hij met energie, dat met name de nieuwe stapper aanspreekt.
Heeft het duo Eric de Man en Erick E vorig jaar voor opmerkelijke avonden gezorgd (Steam-Up), de afgelopen periode bleek dat de combinatie Erick E en Victor Coral ook een verfrissende en energieke dansvloer teweeg kan brengen.
Mede daarom is de line-up van deze 3 DJ's in de Winkel van Sinkel niet alleen uniek, maar zal het bijvoorbaat een positieve chemie opleveren voor deze 3 headliners.

In de Sub Little Tim & Sandeep, a.k.a. Love2Party DJ-Team. Zij kennen de basement als geen ander, en zullen er weer een echte Party van maken.

Zaterdag 20 Maart 2004
GLOBAL KITCHEN @ de Winkel van Sinkel

Adres: Winkel van Sinkel
Oudegracht 158 (ingang Nachtwinkel)
Utrecht

Up: Erick E, Eric de Man, Victor Coral
Sub: Little Tim & Sandeep a.k.a. Love2Party DJ-Team
Entree: 14,- EUR / Leden van ClubRisk@deWinkelVanSinkel betalen 10,- EUR.
Open 23.00 - 05.00