household

Vanavond is het weer tijd voor de wekelijkse clubavond Household. Dit vrije nieuwe concept wordt elke donderdagavond gehouden in de 020 aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam. Tijdens deze editie staan Mark Daniels, Herr ARTer en Boris Werner achter de draaitafels. Ook zijn de namen voor de Koninginnenacht special al bekend, Tobi Neumann en Karotte komen naar Nederland toe om op dit feest te draaien!

Alweer de derde Household van de maand. De donderdagen worden steeds gezelliger in de vernieuwde 020. Te gast is tech-house dj Mark Daniels, bekend van zijn Chic-avonden in de Zebra Lounge. De ene resident voor vanavond is Boris Werner, organisator van Mono en drijvende kracht achter de Looserclub in Vaaghuyzen elke maandag. De andere is Herr Arter, grootgeworden op Electronation, maar tegenwoordig voornamelijk bezig met minimale house. Wederom een juweeltje van een Houshehold. Komt dat zien, komt dat zien.

This coming March will see the kick-off for Amsterdam’s hottest new weekly. In a totally restyled 020 MONO residents Boris Werner, Lauruz Lauhaus, Bart Skils and Aron Friedman team up with Electronation’s Terry Toner and Herr Arter to give you a weekly dose of electro-house-minimal-techno-music. Your home away from home: HOUSEHOLD - A household name in Thursdaynight clubbing!

Elke donderdag @ Club 020
Nieuwezijds Voorburgwal 163-5
Damage 5 EUR
23:00 – 04:00

Line-up 18 maart
Mark Daniels
Herr ARTer
Boris Werner

Line-up 25 maart
San Proper
Terry Toner
Lauhaus

Queensnight special - 29 april
Tobi Neumann
Karotte
Household residents