Als opdracht voor school een clubavond organiseren. Het klinkt ongeloofelijk maar het is toch echt zo, 7 studenten van Hogeschool InHolland van de studie Vrijetijdsmanagament zijn deze uitdaging aangegaan. Het feest dat ze organiseren is Disko in de Mazzo in Amsterdam.

Clubavond DISKO wordt op donderdagavond georganiseerd door InHolland studenten in Club Mazzo en richt zich op studenten. Deze avond is een prikkelend antwoord op de behoefte aan wat anders dan de gebruikelijke clubavonden. Clubavond DISKO is design, fun en een eigentijdse beleving van het oorspronkelijke discogevoel verzorgt door Sugardaddy & His Angels.

Samenwerking
MJK Music heeft het initiatief genomen om in samenwerking met Club Mazzo de Hogeschool INHolland studenten te benaderen voor het organiseren van een succesvolle donderdagavond in Club Mazzo. Hiervoor zijn studenten van de opleiding Vrijetijdsmanagement geselecteerd.

Pilot Events
Uit de selectieprocedure is een groep van zeven studenten ontstaan die zich Pilot Events heeft genoemd. Zij gaan de uitdaging aan om in tien weken een drukbezochte donderdagavond in Club Mazzo neer te zetten.

Sugardaddy & His Angels
De donderdagavond wordt gehost door Sugardaddy & His Angels, zij zijn het gezicht van DISKO.

Fotobeschrijving: v.l.n.r. Michelle Paauwels (Pilot Events), Marco Kuiper (MJK Music), Nienke Verweij (Pilot Events), Joost Peper (Pilot Events), Raymond in ’t Veld (Club Mazzo), Stef van der Werf (Pilot Events), Evalien Slinkert (Pilot Events), Niels Perier (Pilot Events) en Sanne Fetlaar (Pilot Events).