Xcess profiles flyer

Het was weer een knallende avond op 3 oktober! In een volledig uitverkocht Las Palmas, bouwden Dave Clarke en Oscar Mulero een gigantisch feest, met als klap op de vuurpijl een hiphop/ electro toegift van een uur (!) door Dave Clarke. Op 5 december wordt het Profiles-stokje overgedragen aan de populairste techno dj van Duitsland; Chris Liebing. Aan hem nu dus de eer om met een grootse techno set club Las Palmas af te breken!!!
Ook deze keer kan je kaarten winnen op Groovetrackers.com!

Chris Liebing
Chris Liebing die op het moment één van ‘s werelds grootste techno dj’s is, komt ons steeds groter wordende technoland verblijden met een exclusief solo optreden.
Helaas komt het niet veel voor dat deze techno grootheid een solo set draait. Dit komt mede door zijn drukke dj schema. Gelukkig heeft XCess Chris weten te strikken voor deze exclusieve solo set in Nederland. Zijn loopbaan als dj werd dit jaar bekroond met de Duitse dance award voor beste nationale DJ, naast dj’s als Sven Väth, Westbam & Paul van Dyk.

Je wordt natuurlijk niet zomaar de nr. 1 techno dj van Duitsland, en Chris heeft dan ook al een indrukwekkende carrière in Technoland achter de rug. Zoals gezegd komt Chris Liebing uit Duitsland en is hij zijn carrière begonnen als DJ in “Red Brick” een kleine club vlakbij Frankfurt. Hier draaide hij allerlei verschillende stijlen van soul, hip-hop en pop tot house. In 1993 ontdekte hij Techno en hij was meteen verliefd op deze muziek dat hij een jaar later zijn eigen Techno club “Spinclub” opende. In 1995 sloot hij de club omdat hij had besloten zelf muziek te gaan produceren. Later dat jaar werd zijn eerste plaat uitgebracht. Chris ging verder met Dj-en en draaide onder andere als resident DJ in OMEN te Frankfurt. In 1999 begon hij als resident DJ bij de U60311, waar hij met al zijn favoriete DJ’s en Live-acts uit de hele wereld draaide. Sinds augustus 2000 is Chris elke donderdag te beluisteren op HR XXL in zijn “Pitch Control”.

Chris Liebing zal op 5 december aanstaande club Las Palmas volledig op zijn kop gaan zetten met zijn sublieme techno sound !!!!

Area 2
Verder zal er tijdens deze editie van Profiles op 5 december ook weer een tweede zaal open zijn, waar Little Tim en ZAXXON housy en electro grooves door de speakers zullen jagen!

VJ’S Prime Meridian zullen de visuals voor hun rekening nemen.