Aankomende week zal er veel te doen zijn in de Off Corso in Rotterdam. Het weekend begint met het gelijknamige feest Weekend!, gevolgd door Chocolate op dezelfde avond. De dag erna is er ON en op dinsdag is het koninginnenachtfeest Everybody met onder andere Darren Emerson. Een mooie afsluiting van deze feestelijke periode is KoninginneDance op de woensdag.

Weekend! | Vrijdag 25 April | 16.30 uur | Gratis entree

Weekend! wordt de plek waar goede muziek wordt gedraaid. Het is soul & funk wat de klok slaat! Wekelijks zullen dj's jou de beste stress relief bezorgen of je dit nu interpreteerd als cooling down of als opwarmertje voor een uitbundig weekend, gezellig is het sowieso…. Kom ook borrelen in de lounge van Off_Corso op vrijdag middag!

Chocolate | Vrijdag 25 April | 23.00 uur | 15 euro

Yo, Chocolate… Needs no further introduction, MR. Wix, SP and Waxfiend will make you go wicked. Images by O.I., Rollarocka is on the MIC. In the lounge DJ Precise will make you wiggle!

ON | Zaterdag 26 April | 23.00 uur | 12 euro

Het is weer zaterdag het is weer ON at Off_Corso. Deze week met de twee tech-house masters Jamie Andersson en Benny Rodrigues! In de lounge altijd gezellige sfeer van Beat Galore. Hopelijk zien we je daar!!!!

Everybody | Dinsdag 29 April | 23.00 uur | 23 euro

Na het succes van de twee voorgaande EVERYBODY feesten is het dan eindelijk tijd voor de derde editie. Op 29 april zal Off_Corso voor de tweede keer worden aangedaan.
Resident DJ Sander Kleinenberg zal deze avond samen met Darren Emerson garant staan voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ‘progressive’ . Deze twee internationale top dj's reizen beide al jaren lang succesvol de hele wereld af en zijn dus als geen ander op de hoogte van de nieuwste sounds in het nachtleven.
Darren Emerson maakte wereldwijd faam met zijn ‘lidmaatschap’ van Underworld. Meer dan 10 jaar heeft Darren deel uitgemaakt van dit zeer succesvolle trio om zich vervolgens in 2000 volledig op zijn carrière als dj en producer te richten. Dit resulteerde in hoogstaande producties op zijn eigen Underwater label en de verzoeken tot het mixen van cd’s voor prestigieuze labels als Global Underground.
Tijdens deze derde editie van EVERYBODY blijft het echter niet bij de ‘progressieve’ sound. Twee grootheden in de techno: Michel de Hey en Josh Wink, zullen tijdens EVERYBODY namelijk hun opwachting maken. Zij zullen samen een set van 3 uur back2back ten gehore brengen waarbij zij gebruik maken van 3 draaitafels, EFX en het alom geprezen Final Scrath.
De uit Philadelphia afkomstige dj, producer en labeleigenaar Josh Wink, is al geruime tijd actief in de dance. Samen met King Britt is hij sinds 1994 eigenaar van het wereldwijd geprezen Ovum Label. Als producer is hij verantwoordelijk voor de meeste bizarre en succesvolle nummers als ‘Higher State’ en ‘Don’t Laugh’. Daarnaast is hij momenteel een populair remixer voor artiesten zoals Radiohead, Lenny Kravitz, Depeche Mode en No Doubt.

Voor meer informatie bezoek www.everybodyworldwide.com of mail naar
info@everybodyworldwide.comVVK bij: Amsterdam: Club Wear House, Spuistraat 242. Breda: Magik, Nieuwstraat 46. Den Haag: Concrete, Schoolstraat 26/
Rhythm Import, Torenstraat 96. Rotterdam: Outland Records, Nieuwe Binnenweg
16a/ Basic Beat, Nieuwe Binnenweg 19. Of via www.ticketbox.nl, 0900-9393,
alle Ticketbox verkooppunten.

KoninginneDance |Woensdag 30 April | 23.00 uur | 10 euro

Rotterdam is dé club stad. Dit wordt ook uitdragen op Koninginnedag. Het RSC zet, in samenwerking met de Thalia Lounge, Off_Corso, Las Palmas, Nighttown en YorinFM, een nieuw soort feest neer, wat uniek zal zijn in Nederland. Koninginnedag wordt: KoninginneDance
De deuren zijn open van 12.30 tot 18.30 uur. Locatie Zadkineplein, metrostation Churchillplein/Beurs. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketservice en bij de ingang van het terrein. Prijs voorverkoop €7,50, €10 aan de deur.