Hard! is een nieuwe hardstyle avond die vanaf vrijdag 16 mei 2003 start in de 020 in Amsterdam. Op deze eerste editie zullen Pavo, Danny D, Micha B & Sunny D de avond vullen met hun sets.

Waarschuwing: de volgende informatie is niet voor mensen met zwakke zenuwen bestemd!
Op vrijdag 16 mei lanceert club 020 in Amsterdam een nieuw concept dat vooral de echte hardliners en liefhebbers zal aanspreken. Bij HARD! gaat het dan ook maar om één ding… precies! Toppers uit de Nederlandse hard style scene zullen dat deze eerste editie nog eens haarfijn uitleggen achter de turntables.

De dj’s voor deze eerste editie hebben alle hun naam al gemaakt in Amsterdam en omstreken, en dat zijn niet de minste! Dj Pavo kent iedereen ondertussen van de grotere feesten en festivals van de afgelopen jaren. Op HARD! komt hij zijn visie op hard demonsteren en wie hem kent, weet dat deze man geen genade kent… . Danny D brengt zijn jarenlange ervaring mee van feesten als I Love Hardhouse en High Quality. Maar in tegen stelling tot zijn ‘softere’ sound op de eerder genoemde feesten draait Danny deze avond een pure hard style set. De resident van onder meer Hardliners en Multigroove Micha B weet als geen ander wat zijn publiek wil horen en vertolkt dat met een meesterlijke mix van hardstyle en oldschool waar je je vingers bij aflikt.
En de laatste, Sunny D, maakt het rijtje compleet. Sunny D heeft in korte tijd een behoorlijke reputatie opgebouwd waar het snoeiharde sets betreft. De muren van onder meer de Hemkade trillen er nog van na. HARD! geeft je nu de kans hem eens van dichtbij mee te maken.
Waar vind je nog een gezellige club waar regelmatig hardstyle events worden gehouden, en dan ook nog met (inter)nationaal bekende dj’s ‘on the decks’? Wat dat betreft blijft de 020 met HARD! opnieuw DE fakkeldrager binnen Amsterdam. Hier staan de dj en zijn muziek en de sfeer centraal. Reden waarom dj’s en fans keer op keer weer op de 020 afkomen. Een reeks ingrijpende verbouwingen en een sterk verbeterde soundsystem en lichtshow maken de 020 tot een perfecte plek voor een intens feest.
HARD! is er klaar voor je op 16 mei te ontvangen met een daverende thuiswedstrijd. Voor deze eerste editie zijn er alleen kaarten aan de deur verkrijgbaar. Dus als je weet wat goed voor je is zorg je dat je op tijd voor de deur staat want vol is… precies!