Xcess logo

Electro is cool, electro is stoer, electro is hot! En 6 juni is Electro ook Xcess-Profiles. Na twee succesvolle techno-avonden met onder andere Dave Clarke en Luke Slater, zal Xcess-Profiles deze keer in het teken staan van de Electric Kingdom tour met Westbam, Hardy Hard en Mr. X en Mr. Y live!

Na de eerdere stevige techno avonden van Dave Clarke en Luke Slater staat de volgende editie van Xcess-Profiles op 6 juni in het teken van Electro!

Voor deze editie is het neusje van de zalm naar Nederland gehaald in de vorm van de Electric Kingdom tour die bestaat uit niemand minder dan de dj’s Westbam, Hardy Hard en live mr X en mr Y ( Afrika Islam & Westbam).

Met een funky electro techno set met verrassende breaks en indrukwekkende scratch skills van deze artiesten en de opzwepende Afrika Islam (a.k.a Mr. X) zal het vrijwel onmogelijk zijn om stil te staan.

Deze tour die al 2 keer eerder de Winkel van Sinkel helemaal op zijn kop zette, doet nu Profiles aan in Club Las Palmas in Rotterdam.
6 juni wordt een avond van electro met karakteristieke jaren 80 geluiden, gecombineerd met een vleugje techno en een flinke dosis funk wat is uitgegroeid tot iets wat Westbam omschrijft als “Technolectro”.

“My name is techno, call me electro!”