frequence

Pure Events heeft de eerder genoemde locatie Aquabest, waar het feest Frequence zou plaatsvinden, verruild voor een andere locatie. Tijdens 2 officiële pre-party's zullen ze eerst de nu nog onbekende locatie bekend maken en de line-up van het feest bekend maken.

Frequence is onvergetelijk, extreem en vernieuwend. En juist daarom vindt dit populaire X-treme dance event dit jaar op een bijzondere en verrassende locatie plaats. Bovendien geven de organisatoren van Frequence een nieuwe dimensie aan het begrip ‘X-treme’. Wanna know more? Kom dan naar de spetterende pre-party’s, waar alles duidelijk zal worden…

Pre-party’s
De deuren van de eerste pre-party worden op zaterdag 3 mei om 22.00 uur geopend. Tijdens deze happening in De DansSalon in Eindhoven staat alles in het teken van de bekendmaking van de mysterieuze locatie. Natuurlijk zorgen de vaste dj’s van Frequence, Marcel Woods en Yves DeRuyter, voor een onvergetelijke avond, waarbij ook veel aandacht wordt besteed aan spectaculaire dance acts en een vj. Tijdens de tweede pre-party in club Atmoz in België draait de avond om de officiële artiestenlijst. En ook hier wordt de bezoeker vanaf 22.00 uur getrakteerd op een voorproefje van Frequence 2003, dankzij dj François en de vaste dj’s van Club Atmoz. Daarnaast zijn er opzienbare dance acts en maken vj’s de lijst met artiesten bekend.

Frequence
“Frequence belooft net als voorgaande jaren een spectaculair festival te worden. Alleen vindt het dit jaar niet plaats in recreatiepark Aquabest, maar op een nieuwe, bijzondere locatie. En wederom hebben we een dansvloer van maar liefst 20.000 m2 tot onze beschikking! De datum wil ik wel alvast verklappen: 16 augustus 2003”, vertelt Patrick van Drunen van Pure Events. “Frequence richt zich vooral op de Brabantse en Belgische dance scene en de bijbehorende sound. Je proeft dezelfde sfeer als in de clubs, maar dan massaler en in de openlucht. Bovendien zorgen zowel bekende als upcoming dj’s van 12.00 ’s middags tot 00.00 uur ’s avonds voor een ideale mix van progressive trance, hard-trance, hardstyle en techno. We creëren met Frequence dan ook een muzikale belevenis, waar de duizenden bezoekers volledig in op kunnen gaan. En daarbij speelt niet alleen muziek een grote rol…”

Toegang
De prijs voor beide pre-party’s bedraagt € 10,- per stuk en tickets zijn alleen aan de deur verkrijgbaar. De minimumleeftijd ligt op 18 jaar en een geldig legitimatiebewijs is verplicht. De DansSalon is gevestigd aan het Stationsplein 4 in Eindhoven. Voor de pre-party in club Atmoz is Hoeve 4 in Vosselaar (België) het juiste adres. See you there!

SOME LEAD – SOME FOLLOW – SOME CHANGE EVERYTHING