Eau Dance Theatre logo

Dit weekeinde staat Tom Harding in de «O». Samen met Nick DC zal deze bekende dj op zaterdag daar draaien op het feest S«O»S. Wie snel is kan nog mee doen aan de prijsvraag op de hoofdpagina en hier gratis heen. Naast dit feest is er op de vrijdag ook nog het Fresh FM pre summer party en op 1e paasdag de Gotham Dance Classics party.

Fresh FM Pre Summer Party (18-04-2003)

Vrijdag 18 april 2003 viert radiostation FRESH FM de PRE SUMMER PARTY in «O» Dance Theatre Den Haag!
De hele avond zullen er Fresh FM DJ's achter de draaitafels staan. In zaal 1:
Jeroenski, DJ Chard, Erwin van der Bliek, Eel!, Jeff Floor, Peter van Leeuwen, Gizmo
en Norman. In zaal 2 staan Gijs Alkemade, Eelco Wijninga en I Venti Crew.

S«O»S: Tom Harding (19-04-2003)

Deze Sound of Saturday zal de '100% wicked DJ' Tom Harding een bezoek brengen aan «O» Dance Theatre, om aldaar weer een van zijn spectaculaire, energieke sets neer te zetten. Momenteel werkt Tom ook aan een doorbraak bij het grote publiek in Engeland en is hij de studio ingedoken met harddance legendes BK en James Lawson. Het resultaat zal binnekort ge-released worden. Maar komende zaterdag is Tom live te bewonderen in «O» Dance Theatre, samen met Nick DC!

GOTHAM DANCE CLASSICS PARTY (20-04-2003)

Op 1e paasdag, zondag 20 april 2003, is het weer zover…Gotham heeft de beste DJs gecontracteerd om in de 2 zalen van «O» Dance Theatre de bezoekers te trakteren op de beste dance classics! DJs Ben Liebrand, Alex van Oostrom, Marcel Toet, Eric Benjamin en Dim zullen het dak er doen afvliegen aanstaande zondag! Heb je nog geen kaarten voor dit gave evenement? Dan raden we je aan die zo snel mogelijk aan te schaffen. Dit kan bij het Haagse Courant Bespreekbureau (Hofweg 1, Den Haag). De kaarten zijn €17.50 in de voorverkoop en kosten €20,- aan de deur. Deuren gaan om 21.30 uur open.