nightlive

Aankomend weekend staat er een dubbele editie van Clubgroove op het programma in de Nightlive in Maastricht. Eerst zullen Benny Rodrigues en Laidback Luke, samen met resident Base op de zaterdag draaien. De dag erna, op 1e paasdag, zullen Base, Rene Amesz en King Richard de mensen met hun sets vermaken.

Zaterdag 19 April Clubgroove special!!!
Line up: Benny Rodriques (now&wow), Laidback Luke and Base (Nightlive resident)

Benny Rodriques is zonder twijfel één van de meest veelbelovende DJ’s van deze tijd. Zijn ster is rijzende door zijn optredens in clubs als Now & Wow, Cafe d’ Anvers, Escape en niet te vergeten het debuut op Innercity. De stijl van deze top DJ is het best te omschrijven als funky house en Groovy Techno. Een jong talent binnen de nederlandse danscescene die elke keer weer het publiek weet te op te zwepen. De muziek van Laidback Luke staat artistiek op een hoog niveau, maar is toegankelijk voor iedereen die housemuziek een warm hart toedraagt. Luke van Scheppingen, alias Laidback Luke, is het creatieve brein achter indrukwekkende melodielijnen en pompende beats. In Nederland behoort hij anno 2003 tot de top. Hij is een gevierd dj die de hele wereld overvliegt en al meer dan dertig remixen op zijn naam heeft staan. Succesvolle shows op Dance Valley en Lowlands onderstrepen dat Laidback Luke ook bij het Nederlandse publiek zeer geliefd is. Naast deze 2 grootheden zal Resident Base ook van de parij zijn, met zijn warme progressive tribal sound past hij perfect in het straatje van deze avond. Er staan een aantal projecten in de planning van dit jonge talent waar we nog veel meer van gaan horen.
Entreeprijs: € 10.00
Openingstijden 23.00 - 6.00 uur


Zondag 20 April 1e paasdag Club Groove
Line up: Base & Rene Amesz (Midtown) back 2 back & King Richard

Deze avond op paaszondag staat in het teken van Club Groove. Base zal de avond openen met zijn welbekende progressive groovy tribal sound. Elke keer weet hij het publiek weer te verrassen middels zijn uitzonderlijke sets. Samen met Rene Amesz, uit Rotterdam afkomstigetalent, die zijn progressive tech-house geluid uit de Nightlive speakers laten knallen. René Amesz brengt onder diverse namen platen uit op verscheidene labels. Als producer van Mid-Town Records is hij verantwoordelijk voor de meeste releases op onder meer Vinylized Records waar hij de produkties verzorgd van Melvin Reese en DJ Melvin. Amesz & Base hebben onlangs 2 producties gemaakt die hoge ogen zullen gooien binnen de dancescene. De track komt uit op Deep Records in Engeland! En natuurlijk is King Richard ook weer van de partij! Deze heeft verder geen
introductie meer nodig en is al aardig bekend bij het vaste nightlivepubliek! Be there!
Entreeprijs: € 8.00
Openingstijden 23.00 - 6.00 uur