Eau Dance Theatre logo

Aankomende zaterdag is het tijd voor Sexation in de «O». Johan Cyber, José, Barry zullen op deze avond gaan draaien. Volgend weekeinde is een speciale avond, dan zal Johan Gielen de hele avond solo draaien in de «O»!

SEXATION (26-04-2003)

Erotic, Exciting and Sensual…Aanstaande zaterdag zal SEXATION in «O» Dance Theatre plaatsvinden met DJs Johan Cyber, José, Barry («O») en Peter van Leeuwen («O»). Ook heeft «O» Dance Theatre gezorg voor een aantal erotische acts.. José is naast DJ en Producer ook A&R Manager van één van de jongste platenlabels van Nederland: Terminal Traxx. De eerste release van dit label (DJ Alpha) is komende week Dance Smash bij Radio 538. Ook presenteert José nog steeds elke dinsdag samen met DJ Stephen zijn radioprogramma op ID&T Radio. Met Koninginnedag staat José op het MTV/538 podium op het Museumplein. Johan Cyber is een graag geziene gast in «O» Dance Theatre. Hij weet elke keer weer vriend en vijand te verrassen met zijn sterke, variërende en energieke sets. Johan is al sinds 1989 actief in de dance-scene als DJ en Producer. Ook is hij stichter en eigenaar van Cyber Records. Dit platenlabel heeft al tracks van diverse grootheden mogen releasen: Armin, John Digweed, Yahel en Nukem.

Next Weekend: JOHAN GIELEN SOLO (03-05-2003)

Johan Gielen werd geboren in het Vlaamse stadje Mol. Zijn professionele DJ carrière begon in discotheek El Sombrero in Reusel. Inmiddels is hij een zeer succesvolle DJ in het trance-genre. Het album 'Beauty of Silence' was internationaal een groot succes, net als andere projecten met zijn goede vriend Svenson (Sven Maes). Gielen mixte ook vele nummers voor derden, zoals Praga Khan en Scooter. Hij verzorgd ook elke zaterdagavond de radioshow 'Lift Off' op ID&T Radio. De komende tijd is Johan veel 'on the road'. Zo is hij te bewonderen in België, Duitsland en in Japan. Op zaterdag 3 mei zal Johan de gehele avond draaien tijdens 'Johan Gielen Solo' in «O» Dance Theatre!