queensday big bash

Op Koninginnenach in Den Haag zal er een feest zijn in de XS2 genaamd Queens big b'day bash. Op dit feest zullen niemand minder dan Laidback Luke, Jani en The Soulproviders uit Amerika achter de draaitafels plaatsnemen.

Den Haag leeft op 29 april, dat bewijst Koninginnenach eens te meer met Queens Big B’day Bash in CLUB XS2, Den Haags nieuwste en exclusiefste club! Dit tweede Special Event kenmerkt zich door haar spectaculaire programmering met Superstars als LAIDBACK LUKE, JANI en THE SOULPROVIDERS (USA).
CLUB XS2 resident, Jani, heeft in de korte tijd dat hij bezig is een ongekende ontwikkeling meegemaakt. Vorig jaar werd hij al bij de Lucky Strike Dance Awards genomineerd als beste opkomend talent en staat hij naast Mega Events als De Love Parade, Sensation, Impulz en Mysteryland in alle gerespecteerde clubs in Nederland, waaronder Hotel Arena in Amsterdam waar hij verantwoordelijk is voor de zaterdagavondinvulling van Tonight.
Ian “45” Carrey en Jason Papillon vormen samen The Soulproviders en iedereen die hen heeft gehoord kan bevestigen dat zij hun naam eer aan doen. Ze worden internationaal gerespecteerd door hun unieke stijl waarin Soul altijd op de voorgrond staat.
Laidback Luke is als één van Nederlands grootste dj’s op alle gerespecteerde Dance Events in Nederland te vinden. Samen met Junior Sanchez hebben zij de formatie Riot Society gevormd, waarmee zij in maart hun eerste single “understand me” uitbrachten. Tevens in maart werd Luke gekozen als beste Nederlandse dj, boven o.a. Tiësto, Sander Kleinenberg en Michel de Hey.

Koninginnenach zal niet aan je voorbij gaan met deze CLUB XS2 Superstars! Check de site www.clubxs2.nl voor meer informatie over de Special Events en de video van de Officiële Opening met Ian “45” Carrey van The Soulproviders.