Bloomingdale logo

In december vorig jaar was de loods waar de ID&T strandtent Bloomingdale lag opgeslagen afgebrand. Gelukkig is het gelukt om, op tijd voor de zomer, de strandtent weer op te bouwen. Aanstaande vrijdag (25-4) opent Bloomingdale haar deuren voor iedereen die zin heeft in een hapje of drankje aan de kust van Bloemendaal!

BLOEMENDAAL AAN ZEE- Het nieuwe strandpaviljoen Bloomingdale opent vrijdag 25 april de deuren. Bloomingdale was vorig jaar het nieuwste en meest besproken strandpaviljoen van Nederland, onder meer door het opvallende architectonische ontwerp. Afgelopen winter ging een groot deel van het paviljoen in de winterstalling tijdens een grote brand echter verloren. Toch is het in buitengewoon korte tijd gelukt Bloomingdale in alle glorie te laten herrijzen.

De afgelopen weken is met man en macht gewerkt om het paviljoen opnieuw te bouwen. Daarbij zijn tegelijkertijd aanpassingen ten opzichte van het vorige ontwerp gedaan. Zo is het binnengedeelte enorm vergroot en voorzien van een uitnodigend interieur. Bloomingdale kan door de grotere binnenruimte bieden aan allerlei (binnen) evenementen. De weersgesteldheid is daardoor minder van belang.

Verder zijn er veel meer zit- en hangmogelijkheden, zodat Bloomingdale het komende jaar volop ruimte kan bieden aan de strandliefhebbers uit binnen- en buitenland. En omdat er toch gewerkt werd, is tegelijkertijd de geluidsinstallatie uitgebreid.

Bloomingdale is het komende strandseizoen een centrale plek voor allerlei evenementen, zoals Beachbop. Naast evenementen kan in Bloomingdale ook gedineerd worden.

Opening Bloomingdale
Vrijdag: 25 april 2003
Tijd: vanaf circa 17:00 uur tot 01:00 uur.
Plaats: Zeeweg 94, Bloemendaal aan Zee
Webside: www.id-t.com/bloomingdale