shine indoor sessions

Een leuk alternatief, voor de mensen die geen zin hebben in Shockers, is Shine Indoor Sessions in de Rechter in Eindhoven. Op deze avond zullen Secret Cinema & Darko Esser ook voor een leuke techno-avond zorgen.

Op 26 April is de Rechter weer het decor van de Shine Indoor Sessions. Als stevige opwarmer voor Koninginnedag pakken we deze maand uit met een van de beste live-acts van Nederland en een van de most funky djs van Nederland!

Finest in Techno: Secret Cinema (Live) & Dj Darko Esser
Vanavond zal Jeroen Verheij a.k.a Secret Cinema voor het eerst in de Rechter verschijnen. Na een knallend optreden vorig jaar op Illuminate, vonden we het wel weer tijd dat Jeroen de zaak hier goed op zijn kop komt zetten. Iedereen die techno een warm hart toedraagt spitst bij het horen van de naam Secret Cinema de oren. Met zijn gevarieerde sound, die van funky techhouse, via breakbeats naar zwaar pompende techno gaat, zal hij deze avond de temperatuur naar hoogtepunt doen stijgen. Badkleding gewenst dus…
Naast Secret Cinema hebben we vanavond een speciale gast die de live-set van Jeroen muzikaal zal omlijsten. Zijn naam is Darko Esser en hij komt uit Nijmegen. Daar is hij als programmeur van Doornroosje de stuwende kracht achter de legendarische Planet Rose avonden. Naast programmeren houdt hij zich echter ook bezig met produceren en draaien. Verwacht ruwe techno en techhouse met een melodieus randje, die zorgvuldig naar een hoogtepunt wordt gebracht.

Digital Funk: Dj's Radar (Higher Ground)& Ari Daily (Shine, Hoodlum breaks) & special guest MC One (Hoodlum breaks) Deze avond laten we Dj Radar naar Eindhoven afzakken om zijn ultra funky breaks & beats te serveren in de kleine zaal. Radar, voor vele bekend als een van de Dj's van dat gezellige hoekje op Lowlands; de Higher Ground, weet als geen ander hoe hij mensen aan het dansen moet krijgen. Samen met resident Ari Daily zal hij een mix van breaks, groovy house en een hoop andere funky shit laten horen om je vingers bij af te likken > Fingerlickin' good ya'all!!!

Cafe: Laidback Grooves
Back by dope demand: Dj Vaillant met zijn uiterst muzikale mix van alles wat soulfull en funky is. Vaillant is a 'a crate digger' van de eerste orde, dus expect the unexpected…

Wij stellen 3x2 kaarten voor jullie beschikbaar!
Het enige wat je hoeft te doen is een mail sturen naar arjan@shine t.a.v. mailinglist. First come, first served!

C.U. & Let's get this party started!

Zaterdag 26 april 2002
22.00 uur - 04.00 uur
Entree: 7 EUR
Locatie: De Rechter, Stratumseind 32, 5611 ET Eindhoven
Mensen van buiten Eindhoven kunnen reserveren via tickets@shine.nl

Next Indoor Sessions 31 mei: Precision Cuts (London. UK), Ari Daily, Alden Tyrell (Clone), Skylla & Dj Vaillant

Comments

  • Goedie

    Goedie

    24 April 2003

    Line-up van 31 mei ziet er wel cool uit &)

Comments are closed