Brett Johnson staat aankomende zaterdag op het feest ON in de Off Corso in Rotterdam. Deze bekende Amerikaanse House dj/producer/labeleigenaar zal samen met de Nederlanders Remy en Jay Samuel de avond vullen.

Zaterdag 19 April ,ON @ OFF CORSO.. met o.a BRETT JOHNSON. [ USA ]

Aanstaande zaterdag staat eindelijk de Nederlandse premiere te wachten van de Amerikaanse Deejay, Producer and labeleigenaar Brett Johnson. Deze uit Dallas afkomstige top producer richtte samen met zijn vrienden in 1998 het hoogstaande label Aesoteric Records op. Na diverse eigen releases duurde het niet lang voordat ook acts als Iz and Diz, Cpen, Hakan lidbo en mede Dallas House legendes JT Donaldsen en Lance Desardi zich aansloten bij het label. Mede omdat ze allemaal dezelfde vibe hadden en gedachte over hun muziek. " realized a long time ago that my purpose in life was to make myself and others happy, I have chosen music to be the vehicle to do so" Brett Johnson staat een glansrijke carriere te wachten. Zo is hij o.a getekend voor labels als Classic en Seasons maar zal hij tevens gaan samenwerken met dj Sneak en Derrick Carter. In 1995 won Brett Johnson voor de eerste maal een deejay wedstrijd en sinds dien is hij met name in de States een veelgevraagde deejay en remixer zo zal hij deze zomer Europa aandoen voor een tournee. Deze zaterdag zullen o.a. Remy en Jay Samuel hem vergezellen.

Brett Johnson [ Classic, aesoteric, seasons ] Dallas USA.

De Lounge is deze avond het speelveld van het Love2party deejay team. Die voor deze avond Funky Joe van stal hebben gehaald om de Sax te bespelen onder begeleiding van de zwoele zomerse beats van Little Tim en Sandeep..