2 days of kaos

De extra internationale gast voor dag 1 van 2 days of kaos is bekend gemaakt. Het is Sahar Zangilevich uit Israel geworden. Ook host Kremlin dit jaar een tent op Extrema Outdoor dat op 19 juli op het recreatieterrein van Aquabest wordt gehouden.

Koninginnedag staat al weer bijna voor de deur en KREMLIN bereidt zich dan ook voor op haar jaarlijks terugkerende 2 DAYS OF KAOS evenement, dat dit jaar tevens de comeback van KREMLIN inluidt. Het belooft een enorm spektakel te worden. Kaarten voor beide dagen (29/04 en 30/04) zijn nog verkrijgbaar bij meer dan 1000 Ticketbox filialen [www.ticketbox.nl | 0900-9393 - 0,45 ct/pm], inclusief alle Free Record Shops. De verwachting is echter wel dat de kaarten voor DAY ONE nog deze week uitverkocht zullen gaan! Op 29 en 30 april zal KREMLIN haar deuren om 21.00 uur openen, dus als je dikke rijen wilt vermijden, zorg dan dat je op tijd aanwezig bent.

DAY ONE [29/04] – SAHAR ZANGILEVICH
Vorige week maakte KREMLIN bekend dat er nog een extra internationale gast DJ bevestigd was voor 29 april. Vol trots maakt KREMLIN nu bekend dat dit niemand minder is dan special agent SAHAR ZANGILEVICH [Haoman 17], die zonder enige twijfel de beste en meest populaire DJ uit Israel is. De naam zegt een hoop Nederlanders misschien niet direct iets, maar niet voor niets werd Sahar Zangilevich onlangs door de met een Grammy bekroonde formatie Deep Dish aangeduid als “the best kept secret of the middle east”. Als resident DJ van de legendarische superclub Haoman 17 in Jeruzalem, heeft Sahar met de gehele wereldtop samen gedraaid. In 2000 was Sahar al te bewonderen op het prestigieuze Dance Valley Festival. Aanstaande dinsdag 29 april zal Sahar wederom KAOS op de dansvloer creëren. Hij zal in AREA 1 bijgestaan worden door grootheden als TIËSTO, JAMES HOLDEN, DON DIABLO en MATTHEW DEKAY. AREA 2 zal het domein zijn van Decked-Out!, die vertegenwoordigd worden door SISTER BLISS [Faithless] en RUI DA SILVA. Laatstgenoemde is wereldbekend door zijn mega-hit “Touch Me” en zal op 29 april zijn debuut optreden maken in Nederland.

DAY TWO [30/04] – MEGANITE
Afgelopen zaterdag stond MAURO PICOTTO nog in ’s werelds bekendste club, Ministry of Sound, met zijn MEGANITE concept. De club was afgeladen en het feest was een groot succes. Op woensdag 30 arpil zal MEGANITE voor de eerste keer dit jaar KREMLIN aandoen en men kan minstens zoveel spektakel verwachten als tijdens het optreden in London. Meganite is een nieuw concept in de wereld van de elektronische dansmuziek. Een concept rond Mauro Picotto gebouwd, dat het publiek de meest indrukwekkende en kwalitatief hoogwaardige line-ups voorschotelt. Mauro Picotto heeft toegezegd dat hij minimaal drie uur zal draaien tijdens zijn KREMLIN debuut optreden. Hij zal vergezeld worden door KEVIN SAUNDERSON, LUCIEN FOORT (6-uur solo), DJ ASTRID en EDWIN BAZEN. 30 april belooft dan ook een meganite te worden!

KREMLIN @ EXTREMA OUTDOOR 2003 – FROM RUSSIA WITH LOVE
Eind vorige week maakte EXTREMA de line-up bekend voor haar jaarlijkse Outdoor Festival, dat op 19 juli aanstaande plaats zal vinden in Best. Dit jaar zal KREMLIN ook een tent op het veel geprezen festival hosten. Zoals men gewend is van KREMLIN, zal de tent er weer waanzinnig uit komen te zien. De volgende DJ’s en acts zullen hun opwachting maken: Christopher Lawrence (usa), Luciën Foort (nl), Guy Ornadel (uk), Don Diablo (nl), Pako & Frederik [live] (nl), DJ Astrid (nl), Remy (nl), en Bart Maes (be). MC Stretch zal de gastheer zijn en VJ’s Vision Impossible zullen opnieuw de mooiste visuals op de schermen laten zien; visuals die zo kenmerkend zijn voor het audio-visuele KREMLIN concept. Check www.extrema.nl voor meer info.

IN STORE NOW: KREMLIN – 2 DAYS OF KAOS
De eerste officiële KREMLIN CD ligt NU in de winkels! Black Hole Recordings heeft gekozen voor twee afzonderlijke mixen, die beide het specifieke 2 DAYS OF KAOS geluid weergeven; de ene CD benadrukt de trance kant van KREMLIN, terwijl de andere CD meer de donkere, duistere, underground zijde van KREMLIN belicht. Tijdens het 2 DAYS OF KAOS evenement kan de CD met een flinke korting gekocht worden.