overload

Zaterdag 31 mei is het weer tijd voor een van de grootste events van het zuiden van het land. Overload beleeft dan haar 2e editie in het Mecc in Maastricht. Deze keer zijn er 3 area's met onder andere namen als: Darren Price, Dana, Benny Rodrigues, Filterheadz en velen anderen.

Limburgs grootste indoor dance event is terug. Na het succes van Overload 2002 organiseert Dance Code op zaterdag 31 mei 2003 de tweede editie van Overload. Wederom zal het Mecc in Maastricht toegang bieden aan duizenden feestgangers.

Omdat stilstand achteruitgang is, zijn er ten opzichte van de vorige editie een aantal vernieuwingen doorgevoerd. De meest opzienbarende verandering is de aanwezigheid van een Groove/Tribal area die gehost zal worden door non-X-posed. Ook de "High Quality Vip Decks" die door groepen van maximaal 40 personen kunnen worden afgehuurd zullen niet onopgemerkt blijven. Daarnaast zal ook de inrichting en decoratie tot de verbeelding spreken. Minder opvallend, maar zeker niet onbelangrijk, zijn de verbeteringen aan het geluidssysteem die ervoor zorgen dat de kwaliteit van het geluid ongekend is.

De ervaringen die Dance Code tijdens de vorige editie van Overload heeft opgedaan hebben tot gevolg dat de zalen anders ingedeeld worden. Vorig jaar werd de Trance/Techno area door de gigantische oppervlakte niet optimaal benut. Dit keer wordt deze zaal echter iets verkleind en sfeervoller ingericht. De Hardtrance/Hardstyle was vorig jaar veruit de populairste muziekstroming en zal daarom vanzelfsprekend de meeste ruimte krijgen.

Een ander bijzonder belangrijk onderwerp betreft natuurlijk de line-up van Overload. Net als bij de vorige editie is er ook deze keer weer gekozen voor een internationale artiestenbezetting met onder andere dj's uit Italië, Engeland, Duitsland en België. De volledige line-up ziet er als volgt uit:

Area 1: Super Marco May, Scot Project, Walt, Pascal Feliz, Punisher, Dana, Extreme A, Isaac, Bas en Ram

Area 2: Darren Price, Benjamin Bates, Filterheadz (live), Rho, Tomcraft, Marcel Woods, Jochem, Michel de Hey, Ghost

Area 3: Marko, Renato, Syben Ray, Camilo Perales, T.M., Dave Lambert, Benny Rodrigues (3 uur durende set)

Het Mecc is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaarvervoer. De NS zal voor deze gelegenheid ook extra treinen inzetten om de bezoekers zo snel mogelijk naar hun plaats van bestemming te vervoeren. Dance Code zorgt er verder voor dat er tussen het centrum van Maastricht, het centraal station en het Mecc pendelbussen rijden. Voorverkoopkaarten kosten ? 32,50 (excl. fee) en zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen en via alle verkooppunten van TicketBox. De deuren zullen geopend zijn van 21:00uur tot 07:00uur de volgende ochtend.