2 days of kaos

Er is een extra special guest geboekt voor dag 1. De draaitijden voor dag 2 zijn alvast bekend gemaakt en de voorverkoop voor dag 1 gaat erg hard. Ook ligt de compilatie cd nu in de winkels.

Het aftellen is begonnen; nog slechts twee weken en KREMLIN viert groots haar comeback met 2 DAYS OF KAOS. Op dit moment wordt er door de Kommanders hard gewerkt aan een geweldige show. Kameraden, die van plan waren naar beide dagen te komen, moeten snel zijn met het aanschaffen van een passe-partout, aangezien deze binnen enkele dagen uitverkocht zullen zijn. Losse kaarten voor beide dagen zijn nog wel goed verkrijgbaar bij meer dan 1000 Ticketbox filialen http://www.ticketbox.nl | 0900-9393 - 0,45 ct/pm], inclusief alle Free Record Shops.

DAY ONE [29/04] - EEN EXTRA GAST DJ
De meeste special agents voor 29 april waren al geruime tijd bekend, namelijk: Tiësto, Sister Bliss [Faithless], Rui da Silva, James Holden, Don Diablo, Matthew DeKay, Fedde Le Grand, Annemiek en Bram van der Loo. Zonder twijfel is dit een van de grootste line-ups, die een club in Nederland ooit heeft gepresenteerd. KREMLIN heeft gisteren echter nog een EXTRA internationale gast DJ bevestigd voor AREA 1. Zijn naam zal volgende week bekend gemaakt worden, maar er kan natuurlijk altijd gespeculeerd worden op verschillende fora over de identiteit van deze gast DJ. Tevens gaan de kaarten voor dag 1 erg hard - al meer dan 70% van de kaarten voor dag 1 zijn verkocht.

DAY TWO [30/04] - KREMLIN MEETS MEGANITE - DRAAITIJDEN
De “second day of kaos” maakt deel uit van MAURO PICOTTO’s Meganite tour. Meganite is een nieuw concept in de wereld van de elektronische dansmuziek. Een concept rond Mauro Picotto gebouwd, dat het publiek de meest indrukwekkende en kwalitatief hoogwaardige line-ups voorschotelt. Hieronder staan de draaitijden van de verschillende DJ’s op dag 2 alvast. Mauro Picotto heeft toegezegd dat hij een extra lange drie-uur durende set zal weggeven tijdens zijn KREMLIN debuut optreden.

AREA 1
21.00 - 22.30 EDWIN BAZEN [maw]
22.30 - 00.30 KEVIN SAUNDERSON [kms records]
00.30 - 03.30 MAURO PICOTTO [meganite.co.uk]
03.30 - 05.00 ASTRID [kremlin]

AREA 2
23.00 - 05.00 LUCIËN FOORT [slice! / kremlin]

AREA 3
00.00 - 05.00 VICTOR CORAL [rush]
00.00 - 05.00 DWIN [las palmas]
00.00 - 05.00 BRAM VAN DER LOO [eve]

Meganite zal wereldwijd alleen de beste club avonden aandoen, zoals Space (Miami), Ministry of Sound (Londen), Arc (NYC) en natuurlijk KREMLIN (Amsterdam). 30 april belooft dan ook een meganite te worden! “So come live the Good Life and experience some Big Fun, spun by the one who invented it in the first place.”

IN STORE NOW: KREMLIN - 2 DAYS OF KAOS
De eerste officiële KREMLIN CD ligt vanaf vandaag in de winkels. Black Hole Recordings heeft gekozen voor twee afzonderlijke mixen, die beide het specifieke 2 DAYS OF KAOS geluid weergeven; de ene CD benadrukt de trance kant van KREMLIN, terwijl de andere CD meer de donkere, duistere, underground zijde van KREMLIN belicht. Het album is samengesteld door KREMLIN residents Don Diablo en DJ Astrid en is gemixt door de “Kommunist Party”. De volledige tracklist staat hier: http://www.kremlin.nl/news/index.php