XL logo

Aanstaande zaterdag zal er geen Xtralarge aan de Jan van Galenstraat zijn. Door het verschil in visie zag Xtralarge zich genoodzaakt op zoek te gaan naar een andere locatie. Deze hebben ze gelukkig al gevonden! Vanaf 3 mei zal de avond gecontinueerd worden in de It.

XLProductions zal met directe ingang haar Xtralarge avonden aan de Jan van Galenstraat stop zetten. De reden voor dit vertrek is dat er met de komst van de nieuwe exploitant enkele veranderingen zijn doorgevoerd die niet passen binnen de visie waarmee men de Xtralarge avonden organiseerde. Deze veranderingen maakten het niet meer mogelijk een avond aan te kunnen bieden zoals dat eerst wel het geval was.

Lang zal Xtralarge niet gemist hoeven te worden want vanaf zaterdag 3 mei wordt de avond gecontinueerd in de compleet vernieuwde Club iT in Amsterdam. Na enkele goede gesprekken bleken Club iT en XLProductions helemaal op een lijn te zitten en is beloten tot een samenwerking. De programmering zoals die eerder bekend was gemaakt wordt gewoon voortgezet en verder zal het extravagante entertainment weer terugkomen.

upcoming events
03 mei opening Xtralarge @ Club iT:
DJ’s Ferry Corsten, Spider, Mark van Bekkum, Misja Helsloot

10 mei: DJ’s Marco V, Dazzle, Precision, The Freak

17 Mei: Armin Only (Armin van Buuren 8 hour set)