Dstruct

Dstruct, 3 jongens uit het Leidse acidnest zijn zo'n 8 jaar bezig met het organiseren van feesten net binnen en buiten de mazen van het net. 4 jaar geleden vloog 1 van hen zuidwaarts naar de maasstad om daar zijn vleugels uit te spreiden voor versterking van de familie….

Dit heeft hem geen windeieren gelegd; de crew is nu twaalf man sterk en uitgegroeid tot een multdisciplinair team wat zich inmiddels niet meer beperkt tot feesten maar ook actief is in beeldende kunst en vormgeving. De eerste release mocht dan ook niet langer op zich laten wachten, deze schijf van vijf geeft je een complete maaltijd van hedendaagse underground beats, allen bereidt door deze koks uit de randstad.

Newk - Beat some sense into the psyche
Beorn Lebenstedt is de dirigent van deze schizofrene bigband. Manga's en disturbed beats staan op zijn lijstje. Verrassende track, helaas niet weggelegd voor ADHD-ers.
Download

Meticais - Life is fun
De hoogbegaafde beats van deze muzikale notenkraker zijn niet voor fluwelen oortjes. Dit nummer vol jazz en F-side beats doet het hart van menig zwartbebrild coreknaapje sneller kloppen.
Download

Jakob Kreuzfeld - Violince
House, breaks, elektro, waar Professor Kreuzfeld heen wil blijft onduidelijk, wel dat hij je lachspieren raakt met z’n feelgood drumkits.
Download

M. Raven - Elephantus
Hij zal z'n 303 nooit onberoerd laten, inmiddels getrouwd met z'n TB trapt hij de B-kant af. 7 minuten eerlijke hollandse zoetzure acid.
Download

Daan - Antrum
Van strandwandeling tot tsunami, deze parelduiker weet je te pakken en zijn zee in te sleuren met pakkende strings en melodieën. Een nieuwe hit voor op de ondergrondse dansvloer.
Download

Prijs: 8 euro ex. shipping
Bestellen kan door een mail te sturen naar: thijs@dstruct.nl

label

Grafisch ontwerp door Dstruct visuals (Upcult & Ruwedata)

Dstruct.freetekno.nl
Dstruct.nl

Comments

  • Size

    Size

    17 December 2005

    Ik heb hem :) Ik vind de hoes alleen mooier dan de muziek :D Sowieso goed intiatief. De track van M.Raven springt eruit vind ik, dikke vette acid, ja toch?!

Comments are closed