psseudonym2 5-11

“Na de zomer komen we weer terug!” Met deze woorden werd de eerste editie van Psseudonym… op 21 mei afgesloten. Het heeft even geduurd, maar zoals beloofd zijn we er weer. En na een lange “inspirerende” zomer zijn we er helemaal klaar voor!

De Catacomb Studio’s zijn ingeruild voor een nieuwe locatie; het knusse en gezellige Akhnaton op de Nieuwezijds Kolk. Geheel in Psseudonym… stijl zal deze intieme club op 5 november het toneel vormen van de tweede editie van Psseudonym…

Psseudonym… wil samen met de bezoeker een ervaring creĆ«ren die je weken lang bij blijft. Het is een plek waar iedereen op gelijke voet met elkaar praat, danst, drinkt, lacht en geniet!! Psseudonym… is een wisselwerking tussen het publiek en de organisatie, ieders aanwezigheid is een even waardevolle en unieke bijdrage. Samen maken we het feest!

Was bij de eerste editie van Psseudonym… de ondertitel “on equal terms”, 5 november staat in het teken van “you are the main act”. Dit zal op 5 november gebeuren onder muzikale begeleiding van dj Size en Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw. Size zijn dj-loopbaan is begonnen in de contreien rondom zijn hometown Leiden. De afgelopen jaren heeft hij op meerdere (middel)grote feesten gestaan en begint langzaam aan groter groeiende bekendheid te genieten. Op Psseudonym… zal hij de avond openen, zorg dus dat je er vroeg bij bent. Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw kennen we natuurlijk als het duo wat de kleine zaal van de Catacomb Studio’s o.a. afgelopen 21 mei compleet heeft afgebroken. De echte fans kennen hen ook als huisdj’s van Gasten Zonder Grenzen, een collectief dat sinds een aantal jaren wilde, vaak illegale feesten geeft op uiteenlopende locaties. Door hun genreoverschrijdende mix van alle soorten elektronische muziek hebben “Ille & De Man” op 5 november hun plek op het hoofdpodium meer dan verdiend.

Kaarten voor deze tweede editie kosten slechts ¤ 10,- (ex. fee) in de voorverkoop en
¤ 12,- aan deur. De voorverkoopadressen en alle overige informatie vind je op onze gloednieuwe website; www.psseudonym.nl

Van 22:00 tot 05:00 zullen wij weer alles in het werk stellen om een atmosfeer te creƫren waarin de jij het ultieme vrijheidsgevoel kan ervaren waar de housescene in onze ogen voor staat. Hopelijk tot 5 november in Akhnathon!

Psseudonym…
You are the main act